Weboldal készítés - Honlapkészítés árak és költségek 2024-ben

Érdekelnek az aktuális weboldal készítés árak? Kíváncsi vagy, hogy mennyibe kerül egy honlap ára 2024-ben? Segítek! Honlapkészítés árak, költségek egy helyen.

Weboldal készítés
Frissítve: 2024.01.16 - Szerző: Bakos Szabolcs

Napjainkban már egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ne rendelkezzen céges vagy üzleti weblappal. Beszéljünk bármekkora nagyságú cégről, vállalkozásról gyakorlatilag mindenkinek szüksége van egy jól működő honlapra. 

Az emberek mára már mindent az interneten keresnek, legyen szó információról, szolgáltatásról vagy termékekről. Statisztikák alapján a magyar lakosság közel 80%-a tartozik az aktív internetfelhasználók csoportjába. Ha vállalkozol, Te sem engedheted meg magadnak, hogy ne üzemeltess egy professzionális és hatékony üzleti weboldalt.

Weboldal készítés - 100% garanciával

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Ebben a cikkben összegyűjtöttem, hogy milyen árakon mozog a honlapkészítés ma Magyarországon és hogy milyen költségekre számíthatsz. Amennyiben nem szeretsz sokat olvasni, nézd meg én milyen árakon kínálok weboldal készítés csomagokat. A cikk nem lesz rövid, csapjunk is bele.

Weboldal készítés árak (2024)

Nézzük a magyar weboldal készítés árakat:

Weboldal készítés árak
Belépő szintű üzleti weboldal 200.000 - 400.000 Ft
Professzionális üzleti weboldal 500.000 - 1.500.000 Ft
Prémium üzleti weboldal 1.500.000 Ft-tól

Szántam rá időt és felmértem, hogy milyen árakon mennek a céges weblapok 2024-ben. Ügyes Google keresés segítségével találtam több olyan honlapkészítéssel foglalkozó céget is, melyek oldalain meg vannak adva árak. Természetesen ezekkel nem elégedtem meg. A teljes kép elérése érdekében, álnéven kértem be árajánlatot egy átlagos öt-tíz oldalas céges weblapra, különböző méretű ügynökségektől, webfejlesztőktől és szabadúszóktól is.

Összköltségben a legalacsonyabb weboldal készítés ár, amit árajánlatban kaptam egy 5-10 oldalas céges weboldalra, 149.000 Ft volt. A legmagasabb árajánlat összege nagyjából 3.5 millió forintra jött ki. Természetesen a legmagasabb összeget egy nagyobb méretű kreatív ügynökségtől kaptam, a legalacsonyabbat pedig egy pár fős webfejlesztő cégtől és egy szabadúszótól.

Az árajánlatok minőségén és árazásán (óradíjak, költségek összege) még én is meglepődtem. Volt több olyan honlapkészítő cég is, ahonnan egyszerűen emailben pár mondatban kaptam több millió forintos árajánlatot. Volt több olyan cég is, ahol egyszerűen szóra sem méltattak (nem reagáltak semmit az árajánlatkérésemre). Természetesen a megérkező árajánlatok legnagyobb százaléka PDF dokumentum alapú volt, ahogy az elvárhatja az ember 2024-ben.

Mennyibe kerül egy új weboldal 2024-ben Magyarországon?

Magyarországon egy céges weboldal átlagára nagyjából 300.000 Ft és 1.500.000 Ft között mozog. A belépő szintű, olcsó weboldalak elkészítésének árai 150.000 Ft-tól indulnak. A professzionális weboldal készítés árak 500.000 Ft-tól indulnak. A prémium weboldal készítés árak pedig 1.5 millió forinttól érhetőek el.

Weboldal készítés

Weboldal készítés óradíjak (2024)

Nézzük a weboldal készítéssel, honlapkészítéssel kapcsolatos óradíjakat. Itt elég vegyes a kép, hiszen nagyon szaturált a piac, de általánosságban elmondható, hogy az óradíjakban a középsávot érdemes nézned (10.000 - 25.000 Ft / óra), mert ezzel az árazással fogsz a leggyakrabban találkozni országosan.

Weboldal készítés óradíjak
Szabadúszó óradíjak 5.000 - 25.000 Ft / óra
Kis méretű weboldal készítő cég óradíjak 10.000 - 25.000 Ft / óra
Közepes méretű ügynökség óradíjak 15.000 - 35.000 Ft / óra
Nagy méretű ügynökség óradíjak 25.000 - 50.000 Ft / óra

Mennyibe kerül egy weboldal készítés óradíja?

Összességében elmondható, hogy a legalacsonyabb óradíjakat (5000 - 10.000 Ft / óra) a legtöbb esetben a szabadúszó weboldal készítők kérik Magyarországon. A legmagasabb óradíjakat pedig a nagy ügynökségek kérik (25.000 - 50.000 Ft-tól). Az erős középútat a 10.000 - 25.000 Ft-os óradíjak jelentik. 

Weboldal fenntartás árak, költségek (2024)

Nézzük tovább a weboldal fenntartási költségeket. Ezek közül a legáltalánosabb a domain név, a weboldal tárhely és az SSL tanúsítvány fenntartása.

Weboldal fenntartás árak
Domain név (.hu)
750 - 5.000 Ft / év
Weboldal tárhely 18.000 - 400.000 Ft / év
SSL Tanúsítvány 0 - 99.000 Ft / év

Domain fenntartás árak

A weboldal készítés folyamata nem minden esetben tartalmaz domain név regisztrációt is. A domain név röviden a weblapod címét jelenti, ezen keresztül tudják elérni a látogatók a webhelyed az interneten. Egy domainnek nem csak egyszeri regisztrációs díja van, hanem évente meg kell hosszabbítanod, különben elveszted és megszerzi más. A mai napig hallok történeteket arról, hogy egy vállalkozás figyelmetlenségből elvesztette a domain címét, mert nem fizette be időben a számlát. Elég nevetséges, de ez tényleg megtörténik. 

Mennyibe kerül egy domain név?

A .hu végződésű magyar domain nevek regisztrációja 2.500 Ft-os átlagáron mozog Magyarországon.

Webhosting, webtárhely árak

Abban az esetben, ha telepítős open-source (például: Wordpress) vagy egyedi fejlesztésű a weblapod, szükséged lesz tárhelyre, vagy szerverre, rendszerigénytől függően. Amennyiben cloud alapú bérelhetős rendszerben gondolkozol (például: Squarespace), a tárhely bérléssel nem kell foglalkoznod, ugyanis a havi bérleti díjba bele lesz építve a tárhelyszolgáltatás költsége. 

Mennyibe kerül a webtárhely (webhosting)?

Webhosting-ot, webtárhelyet ma már találhatsz (amennyiben egyszerű üzleti honlappal rendelkezel) havi 1500 Ft-os hosting díjért. Amennyiben komoly szerverre van szükséged, szinte minden esetben egyedi árat fogsz kapni az igényeidhez kalkulálva.

SSL tanúsítvány árak

Az SSL tanúsítvány (Secure Sockets Layer) azaz a titkosított adatvédelem feladata, hogy megvédje a weblapod és a látogatóid bizalmas adatainak továbbítását. Az SSL-t minden esetben a tárhelyszolgáltatódnál tudod igényelni (sokan nem is tudnak róla). Amennyiben a honlapodnak érvényes az SSL tanúsítványa, akkor a webhelyed címe http-ről https-re változik és a böngészőkben egy kis lakat jelöli, hogy a védelem aktív. 

Mennyibe kerül az SSL tanúsítvány?

Az SSL tanúsítványt a legtöbb tárhelyszolgáltató ingyen adja, de igényelhetsz fizetős tanúsítványt is, ha az üzleti érdekeid megkívánják.

Weboldal készítés

Weboldal karbantartás árak (2024)

A weboldal készítés nem csak tervezésből és fejlesztésből áll. Ugyanúgy, mint az autóknál, a honlapokat is karban kell tartani. Itt jön a képbe a weboldal karbantartás, ami rendkívül sok fajta feladatból állhat, mint például, a megjelenő hibák javítása, biztonsági rések tömködése, oldalak optimalizálása és egyéb karbantartási feladatok. Ha a weblapodat elhanyagolod, előbb vagy utóbb meg fog rajta látszani és ezzel felhasználóktól és bevételtől eshetsz el.

Miért fontos a weboldal karbantartás?

Az online felhasználói igények növekedésével napjainkban már alapszintű elvárás, hogy egy profi üzleti weboldal hibamentesen és gördülékenyen működjön. Gondolom te is gyakran belefutottál már olyan honlapokba, ahol szerettél volna csinálni valamit, például egy üzenetet elküldeni, de nem működött a kapcsolati űrlap. Az esetek 90%-ban, az ilyen apró hibák esetében a felhasználók elhagyják a webhelyet, ha többszöri próbálkozás után sem sikerül elérni a céljukat.

Sajnos igen elterjedt jelenség a weboldal karbantartási feladatok elhanyagolása Magyarországon, pedig egy honlap karbantartási költségei jóval alacsonyabbak az elkészítésének díjainál. Egy rosszul működő weboldallal több pénzt veszíthetsz, mint gondolnád, szélsőséges esetekben pedig lehet, hogy a teljes weblapodat is elbukhatod, ha feltörik a szervert, mert nem voltál hajlandó fizetni a folyamatos frissítések telepítéséért. A profi weboldalak folyamatosan karban vannak tartva!

Weboldal karbantartás árak
Alacsony szintű karbantartási csomag árak 10.000 - 50.000 Ft / hó
Közepes szintű karbantartási csomag árak 100.000 - 150.000 Ft / hó
Magas szintű karbantartási csomag árak 200.000 - 500.000 Ft / hó
Weboldal készítés

Mennyibe kerül egy céges weboldal?

Egy egyszerű céges weboldal ára 250.000 - 300.000 Ft-tól indul Magyarországon. A professzionális céges weboldalak árai egyedi dizájnnal 500.000 - 1.000.000 Ft-tól indulnak.

Nézzünk három példát, hogyan néznek ki különböző költségvetésű céges weblapok 2024-ben Magyarországon. (Az összegeket országos árak alapján állítottam össze.)

Egyszerű céges weboldal készítés

 • Konzultáció, tanácsadás
 • Tervezés (sablon alapú design)
 • Webfejlesztés (ingyenes vagy bérelhető tartalomkezelő rendszer)
 • Support (jobb esetben)
Egyszerű céges weboldal készítés árak
Alacsony költségvetésű weboldal ára
150.000 - 300.000 Ft -tól

Nézzük végig, hogy mire számíthatsz ebben a belépő kategóriában. Az egyszerű céges weboldal készítés minden esetben tartalmaz konzultációt, ahol át tudod beszélni az igényeidet és az elvárásaidat a honlap kivitelezőjével. Szinte minden esetben sablon alapú design-t tartalmaz, azaz egy weblap sablont fognak átalakítani a számodra. A weboldal sablon árak 30.000 Ft - 100.000 Ft között mozognak, ezek általában bele vannak építve a csomagba. Ezeken felül ebben a kategóriában az egyedi webfejlesztést nem várhatod el, de az alapvető egyszerű oldalak elkészítését és az alap szintű keresőoptimalizálást igen. Ez a honlap kategória abban az esetben lehet jó választás a számodra, ha alacsony büdzsével rendelkezel és szükséged van egy pár oldalas, egyszerű céges honlapra.

Mennyibe kerül egy egyszerű céges weboldal?

Az alacsony költségvetésű egyszerű  céges weboldal árak 100.000 Ft és 300.000 Ft -tól indulnak Magyarországon.


Professzionális céges weboldal készítés

 • Konzultáció, tanácsadás
 • Drótváz készítés (UI/UX tervezés)
 • Tervezés (egyedi tervezésű design)
 • Webfejlesztés (ingyenes vagy bérelhető tartalomkezelő rendszer)
 • Support
 • Keresőoptimalizálás (SEO)
Professzionális weboldal készítés árak
Közepes költségvetésű weboldal ára
400.000 - 1.200.000 Ft - tól

Ez egy elég tág költséghatár, de az biztosra veheted, hogy ettől az árkategóriától kezdenek komolyan venni a kivitelezők. A professzionális weboldal készítés minden esetben tartalmaz konzultációt és tanácsadást. A webdesign itt már lehet teljesen egyedi tervezésű, ha a felső határ felé húzódik az árajánlat. Az aloldalak megtervezésére és kivitelezésére is jóval több idő jut a magasabb büdzsé keret miatt és a keresőoptimalizálással is többet fognak foglalkozni. Weboldal fejlesztés szempontjából, ebben az árkategóriában már ez egyedi igények is megjelenhetnek, viszont ezek egészen biztosan feljebb verik az árat. A közepes költségvetésű professzionális honlapok  azoknál a cégeknél a legelterjedtebbek, ahol már magasabbak az igények és van büdzsé a magasabb minőség megfizetésére is.

Mennyibe kerül egy professzionális céges weboldal?

Magyarországon a legnépszerűbbek és a legelterjedtebbek a közepes költségvetésű professzionális céges weboldalak. A közepes költségvetésű honlapok árkategóriája 400.000 Ft - 1.200.000 Ft -tól indul. 


Prémium céges weboldal készítés

 • Konzultáció, tanácsadás
 • UX tervezés, kutatás
 • Drótváz készítés (UI/UX tervezés)
 • Tervezés (egyedi tervezésű design)
 • Webfejlesztés (egyedi, ingyenes vagy bérelhető tartalomkezelő rendszer)
 • Support Keresőoptimalizálás (SEO)
Prémium céges weboldal készítés árak
Magas költségvetésű weboldal ára
1.500.000 Ft -tól

Ebben az árkategóriában kizárólag egyedi design-ról beszélhetünk, amit UX kutatás és tervezés előz meg. Sokan azt hinnék ez a kategória kizárólag a nagyvállalatok játszótere, de ez nem így van. A kis-közepes cégek közül is megfizetik a magasabb árakat, tipikusan azok a játékosok, akik hosszútávban és célirányosan gondolkoznak az online jelenlétükről. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez az a büdzsétartomány, ahol tényleg hatékonyan és a papíron leírt metódusokkal lehet dolgozni egy weboldalon.

Mennyibe kerül egy prémium céges weboldal?

A magas költségvetésű prémium weboldalak kezdő árai 1.500.000 Ft-tól indulnak 2024-ben Magyarországon.

Weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak Magyarországon és külföldön

Köztudott tény, hogy magyar honlap piac nagyjából 5-6 évvel van elmaradva a nyugatihoz képest, mind árazás és mind a minőség tekintetében. Ennek jelenségnek több fajta magyarázata is van. Külföldön a pár oldalas céges weblapok átlagban 3.000 dollár körüli ártól indulnak, azaz nagyjából 1.000.000 Ft-os összegtől. Magyarországon ez az összeg 250-300.000 Ft-tól indul. 

Nyugaton főleg a minőség uralja az elvárásokat, míg Magyarországon szinte minden esetben a büdzsé.

A weboldal készítés szempontjából ez a szemléletbeli különbség okozza a jelentős elmaradást. Míg külföldön a legtöbb esetben szépen átgondoltan terveznek és készítenek el egy weblapot, addig itthon a cél, az, hogy minél előbb és minél olcsóbban készüljön el. A legtöbb hazai weboldal fejlesztő cég rapidban pakolja össze a honlapokat, nincs idő a komolyabb tervezésre, ugyanis minél több időt fordítanak a projektedre annál kisebb lesz a végső haszon a számukra

Weboldal készítés árak Magyarországon és külföldön
Belépő szintű üzleti weboldal (Magyar árak) 200.000 - 300.000 Ft
Belépő szintű üzleti weboldal (Nyugati árak) 900.000 - 1.500.000 Ft
Közepes méretű üzleti weboldal (Magyar árak) 500.000 - 1.500.000 Ft
Közepes méretű üzleti weboldal (Nyugati árak) 3.000.000 - 6.000.000 Ft

Nem tesz jót a magyar honlap piacnak a gombamód szaporodó online marketing ügynökségek terjedése sem. Ezek az ügynökségek tipikus az “all in one” metódussal szerzik meg az ügyfeleiket, aminek a lényege, hogy minden a weboldallal kapcsolatos szolgáltatást egy helyen “olcsóbban” kaphatsz meg. Már megint a büdzsé ugye. A legnagyobb probléma az online marketing ügynökségek jelentős részével (tisztelet a kivételnek), hogy mindent csinálnak egyszerre, de semmihez sem értenek kiemelkedően. Viszont elveszik a lehetőséget a szabadúszóktól és kisebb, de a keresőoptimalizáláshoz nem értő, de tehetséges ügynökségektől, ahonnan egészen biztosan minőségibb webes megoldásokat kaphatnál.

Összességében tehát elmondható, hogy a magyar weboldal készítő piac rendkívül telített, alacsony színvonalú és kiegyenlítetlen. A helyzet javulásához a kivitelezői és megbízói oldalról is komoly változások kellenének, ami még egy jó ideig nem fog megtörténni.

Mennyibe kerül egy honlapkészítés ára?

Egy professzionális céges honlap elkészítésének ára 400.000 Ft -tól indul Magyarországon.

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Mire ügyelj a weboldal készítés árak és a költségek kalkulálásakor?

Remélem a fenti adatok hasznos információval szolgálhatnak a számodra. Amennyiben további segítségre van szükséged, összeállítottam számodra, hogy milyen tényezőket végy figyelembe az árak kalkulálásakor. Nézzük át sorban, hogy mik azok a tényezők, amik a leginkább befolyásolhatják weboldal készítés és a honlap árakat. Részletes le fogom írni, hogy mire ügyelj.

A weboldal készítő cég, webfejlesztő cég nagysága

Mindennek az alapja a weboldal készítő cég nagysága és presztízse. Nagy cég, kristály palota, nagy rezsi, nagy ügyfelek. A nagy kreatív ügynökségek brutális óradíjakon dolgoznak és nagyon ritkán nyúlnak le a kis közép cégekért. Egy közepes méretű ügynökségnél már mérsékeltebb árakat fogsz kapni, de a több milliós összeget itt is borítékolhatod. Maradnak a kisebb honlapkészítő cégek, csapatok, szabadúszók designerek. Itt a webfejlesztés árak és az elvégzett munka minőségének brutális szórására kell számítanod.

Összességében tehát, a nagy médiaügynökségek dolgoznak a legmagasabb árakon, a kis-közepes honlapkészítő cégek, a szabadúszók (webdesginerek, UI/UX designerek), pedig alacsonyabb árakon tudnak dolgozni. A szabadúszók általában kihasználják a KATA vállalkozás forma lehetőségeit is, tehát az alanyi áfamentességgel tudnak játszani a weblap készítés árak kalkulálásakor. Hogy az árkülönbség a minőségben is megmutatkozik-e, az egyáltalán nem biztos. Sok esetben egyáltalán nem éri meg kifizetni a nagy ügynökségeknek az extra óradíjat, hiszen a legtöbb esetben ők is kiszervezik a legtöbb munkát az egyéni vállalkozóknak, kisebb cégeknek. Nyilván vannak olyan szektorok és vállalatok, ahol egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy ne nagy ügynökséggel dolgoznak.

Weboldal készítés

A weboldal készítő cég referenciái

Sekély vizekre érkeztünk. A referenciákkal szinte minden cég szeret trükközni, tisztelet a kivételeknek. Könnyedén repkednek a nagy multi nevek, miközben lehet, hogy egy alvállalkozónak az alvállalkozóján keresztül csinált egy hírlevél sablont az adott multinak. Ettől függetlenül, ha valós nagy márkákat látsz, vagy kiemelkedően magas minőséget egy honlapkészítő cég referenciái között, akkor kalkulálhatsz a magasabb költségekkel, árakkal és óradíjakkal. A másik jól bejáratott trükk, a sablon klónozás. A sablon klónozás lényege, hogy a kreatív cég egyszerűen letölt egy mások által összerakott design sablont átírja magyarra és úgy prezentálja a weblapján, mintha ez a saját munkája lenne. Ne legyenek kétségeid, rengetegen csinálják ezt a megoldást. Légy résen!

A személyes igények, funkciók

A legtöbb ügyfél egyáltalán nem kalkulál a weboldal készítés extra funkcióinak költségeivel, pedig nagyban befolyásolja az árakat, a leendő honlapod funkcióinak listája. Nem mindegy, hogy milyen funkciókat szeretnél! Ha egy átlagos tudású üzleti weboldalban gondolkozol, akkor nyilván alacsonyabb fejlesztési költségekkel számolhatsz. Amint bejönnek az extra fejlesztés igénylő feladatok, a honlapod költsége is gyorsan emelkedni fog. Minden esetben készíts egy listát arról, hogy milyen funkciókat szeretnél látni a végleges weblapodon mielőtt árajánlatot kérsz. Ez segíteni fog neked, hogy jobban át lásd magad is az elvárásaidat, és a weboldal készítő cégektől is pontosabb árajánlatokat fogsz kapni.

Oldalak száma

A leendő oldalak száma nagyban befolyásolja a költséget és a webhely készítés árakat, hiszen nem mindegy hány oldalt kell majd megtervezni, fejleszteni a számodra. Tapasztalataim alapján, a leendő ügyfelek ritkán számolják át pontosan, hogy várhatóan hány oldalból fog állni a weboldaluk. Javaslom, hogy próbáld meghatározni nagyjából hány oldal megtervezésére lesz szükséged, ugyanis, ha alul számolod magad, meglepetések fognak érni az összköltség kalkulálásakor. Nálam a leggyakoribb probléma szokott lenne az árajánlat adásnál, hogy szinte mindig alul vannak kalkulálva az oldalak számai. Szánj rá időt és gondold át, hiszen így te is pontosabb költségekkel kalkulálhatsz és kevésbé fognak meglepetések érni, amikor meglátod a kalkulált végösszegeket.

Mennyibe kerül egy weboldal készítés?

Magyarországon a weboldal készítés ára egy egyszerűbb honlap esetében 150.000 - 300.000 Ft-tól indul. A professzionális weboldal készítés ára 400.000 Ft-tól indul.

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Többnyelvűség

A többnyelvűség egyszerű történetnek tűnik, de bonyolulttá tud válni, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen metódussal kerül megvalósításra. Érdemes a többnyelvűséggel kapcsolatos igényeidet átgondolnod és részletezned már a weboldalad árajánlatkérési szakaszában, ugyanis könnyen nem várt költségekkel fogod szemben találni magad, a fejlesztési szakaszban. A Wordpress-ben is jól ismert sima php alapú nyelvmódosítás költségbarát megoldás, viszont a keresőoptimalizálás szempontjából szinte semmit sem ér. Ha fontos számodra a többnyelvű oldalaid keresőoptimalizálása hosszútávon, akkor érdemes külön domain-re pakolnod az idegen nyelvű tartalmakat, aminek a megvalósítása tovább költségekkel járhat.

Határidő

A határidő nagyon kényes pontja a weboldal készítés folyamatának. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen határidőt szabsz meg a leendő honlapod kivitelezőjének. Ha rövid határidővel, gyorsan szeretnéd megkapni a leendő weblapod, akkor kalkulálhatsz a magasabb árakkal és sajnos a legtöbb esetben a minőség romlásával is. Javaslom, ha megteheted, tervezz hosszabb határidőkkel, ugyanis a gyorsan összedobált oldalak módosítása, variálása, hosszútávon magasabb költségekkel fog járni.

Weboldal készítés egyéb költségek

Weboldal készítés szolgáltatás árak
Konzultáció, tanácsadás árak 0 - 50.000 Ft / óra
Projektmenedzsment árak 5.000 - 25.000 Ft / óra
UX tervezés, kutatás árak 10.000 - 35.000 Ft / óra
Drótváz készítés (UI/UX tervezés) árak 5.000 - 25.000 Ft / óra
Weboldal tervezés árak 5.000 - 25.000 Ft / óra

Egy üzleti vagy céges honlap több fajta metódussal is elkészülhet. A helyes metódusok és a megfelelő szolgáltatások kiválasztása, kulcsfontosságú lehet a pénztárcád szempontjából.

Konzultáció, tanácsadás költségek, árajánlat

A weblap készítéssel kapcsolatos konzultáció, tanácsadás általában a projekt elején szokott megvalósulni, még a szerződéskötés előtt. Ebben a fázisban a megbízó és a kiválasztásra esélyes kivitelező egyezteti a projekttel kapcsolatos igényeit és a lehetséges megoldásokat. Ezt követően megtörténik az árajánlatadás. Megbízóként az első meeting, az esetek 90%-ban segíthet eldönteni számodra, hogy a megfelelő kivitelezőt találtad-e meg. Az esetek nagy százalékában az első körös tanácsadás és konzultáció szinte mindig ingyenes, viszont az is megtörténhet, hogy ki fogják számlázni neked a meetinget, ha nem jött össze a deal.

Mennyibe kerül a weboldal árajánlat?

A weboldal árajánlatadás a legtöbb esetben ingyenes Magyarországon, de egyre gyakoribb jelenség, hogy kiszámlázzák 10.000 - 50.000 Ft -os óradíj alapon.

Projektmenedzsment árak

Az adatok összefésülése, összegyűjtése, telefonálás, levelezés, helyszíni kiszállás, kérdések megválaszolása, egyéb adminisztratív teendők a kivitelező részéről folyamatos időt és pénzt emésztenek fel. Sajnos ezt a megbízói oldalról ritkán akarják tudomásul venni. A közepes és nagyobb médiaügynökségek a projektmenedzsmenttel kapcsolatos feladatokat 100%-ban ki fogják számlázni az irányodba, akár több projektmenedzserre is kivetítve, de természetesen a kisebb cégek, szabadúszók is bele építik a projektmenedzsment díjakat az áraikba, igaz jóval mérsékeltebben. Ezzel jobb, ha kalkulálsz. 

Mennyibe kerül a weboldal projektmenedzsment?

A projektmenedzsment szinte mindig óradíj alapú elszámolásban történik 10.000 - 50.000 Ft közötti óradíjakkal.

UX tervezés, kutatás árak

Az igazán hatékony weboldalak tervezésénél minden esetben van felhasználói élmény (UX) alapú kutatási és tervezési szakasz. Ebben a szakaszban a designer tipikusan definiálja az új weboldal leendő célcsoportját, átnézi a rivális weboldalak erősségeit, gyengeségeit, jó gyakorlatokat, ötleteket gyűjt a felületekhez, illetve, ha a büdzsé engedi felhasználói interjúkat végez. A UX kutatás, tervezés költséges mulatság, de ha jól végzik el, minden egyes befektetett forintod többszörösen hozza vissza az árát. 

Mennyibe kerül a UX tervezés?

A UX tervezés leggyakrabban óradíj alapú elszámolásban történik: 10.000 - 50.000 Ft -os óradíjakkal.

Drótváz készítés (UI/UX tervezés) árak

A drótváz készítés (wireframing) szolgáltatás az oldalak felületeinek a megtervezését jelenti. Napjainkban a drótváz készítés a professzionális weboldal készítés folyamatának a szerves részét képezi. A drótvázak általában fekete-fehér vázlatok, amelyeken a designer megtervezi a leendő felületeket vázlatos formában. A drótvázak azért lehetnek hasznosak a számodra, mert megrendelőként már egy korai fázisban látni fogod, hogy strukturálisan hogyan fog kinézni az új weboldalad. A drótváz készítés extra költségekkel jár, de megéri belefektetni, ugyanis sokkal egyszerűbb ebben a fázisban variálni, módosítani a drótvázak felületeit, mint később a kész design terveket mókolni. A drótváz készítés ára teljesen projekt függő, hiszen az ár minden esetben a megtervezendő oldalak számától és a kivitelezési minőségétől függ. A sablon alapú webhely készítés esetében, a drótváz készítési fázis elmarad, hiszen a sablonok struktúrája adott. 

Mennyibe kerül a drótvázkészítés?

A drótváz készítés lehet fix összegű, de általában óradíjban szokták elszámolni 10.000 - 25.000 Ft -os óradíjakkal.

Weboldal tervezés árak

A weboldal tervezési szakasz, tipikusan az elkészült és jóváhagyott drótvázak alapján veszi kezdetét. Az alacsony költségvetésű projektek esetében sajnos drótvázak nélkül. A weboldal tervezési szakaszban a designer megtervezi az oldalak felületeit úgy, hogy azok a fejlesztési szakaszban lekódolhatóak legyenek. A felületek általában mobil és desktop nézetekben készülnek el, hogy lásd, hogyan fog kinézni az új éles weblapod mobilon és a monitorok képernyőin. A weboldal tervezés ára teljesen projekt függő, hiszen az ár minden esetben a megtervezendő oldalak számától és a kivitelezési minőségétől függ. Sablon alapú tervezés esetében, nem kell számolnod kiemelkedő költségekkel ebben a szakaszban, hiszen a designer a meglévő sablont fogja átszínezni, nem teljesen egyedi tervet készít a számodra. 

Mennyibe kerül a weboldal tervezés?

A weboldal tervezés lehet fix összegű, vagy 10.000 - 25.000 Ft -os óradíj alapú elszámolásban is történhet.

Webfejlesztés árak

A webfejlesztési szakaszban a jóváhagyott design tervek alapján elindul az új weboldal leprogramozása és integrálása a kiválasztott tartalomkezelő rendszerbe. Az egyedi rendszerek fejlesztése a legköltségesebb megoldás, hiszen ebben az esetben teljesen egyedi kódokból fog felépülni a weblapod. A sablon alapú, ingyenes tartalomkezelő rendszerekbe való integrálás jóval alacsonyabb költségekkel jár, hiszen itt előre megírt komponensek között válogathat a fejlesztő. Az egyedi és ingyenes tartalomkezelő rendszerek előnyeiről és hátrányairól lentebb olvashatsz. 

Mennyibe kerül a webfejlesztés?

A  webfejlesztés árak lehetnek fix összegűek, de a magasabb költségvetésű fejlesztési projekteknél a legtöbb esetben óradíj alapú elszámolás történik 10.000 - 50.000 Ft / óra alapon.

Webfejlesztés árak Magyarországon
Szabadúszó webfejlesztő óradíjak 7.000 - 15.000 Ft / óra
Kis méretű webfejlesztő ügynökség óradíjak 10.000 - 20.000 Ft / óra
Közepes méretű webfejlesztő ügynökség óradíjak 15.000 - 35.000 Ft / óra
Nagy méretű webfejlesztő ügynökség óradíjak 25.000 - 50.000 Ft / óra

Support árak

A megfelelő support kulcsfontosságú szolgáltatás, miután elkészült a weblapod. Sajnos megrendelői oldalon, csak minimálisan számolnak vele. Egy weboldal sosem készül el, mindig lesz rajta mit variálni, ezért nagyon fontos, hogy megbízható kivitelezőt válassz a feladatra. Általánosságban elmondható ebben a szakmában is, hogy az olcsó húsnak híg a leve. Az alacsony költségvetésű projektek kivitelezői hajlamosak eltűnni a ködben az átadás után, ami akkor jelenthet nagy problémát, ha a későbbiek során, valamit módosítani, vagy javítani kéne, de a kiviteleződ nem lesz elérhető. A support díjak szinte minden esetben óradíj alapúak.

Weboldal készítés garanciával

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Webdesign árak

A felhasználóbarát design kiemelkedően fontos minden webhely szempontjából, hiszen az felhasználóid az első benyomás után fogják eldönteni, hogy maradnak a weblapodon vagy webshopodon vagy mennek tovább, itt jön képbe a webdesign. Nem mindegy azonban, hogy egyedi webdesignra, egyedi tervezésre, vagy sablon alapú weboldal tervezésre van szükséged, ugyanis a kettő között jelentős árkülönbség van.

Egyedi webdesign

Az egyedi webdesign árak jóval magasabbak a sablon alapú társaiknál, hiszen ebben az esetben teljesen a nulláról tervezik a leendő honlapod felületeit. Az egyedi webdesign legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben a célcsoportodnak készül, ezért jóval hatékonyabbak lesznek tőle a weblapod vagy webshopod felületei. A modern felhasználók elvárásai ma már igen magasak, ezért egy profi webdesign-nak nem csak szépnek, de hatékonynak is kell lennie. Ez viszont időbe és pénzbe kerül. Nyugodtan kijelenthetem, hogy az egyedi modern web design egyre inkább a tőkeerős cégek kiváltsága lesz.

Mennyibe kerül az egyedi webdesign?

Az egyedi webdesign árak 250.000 - 450.000 Ft-tól indulnak Magyarországon. Pontosan meghatározni nem lehet a teljes összeget, hiszen teljes mértékben projektfüggő az árazás. Az egyedi webdesign árakat leginkább a módszertanok használata és megtervezendő oldalak száma határozza meg. Ha végeznek kutatást, tervezést, drótvázkészítés a végső tervek előtt akkor milliós nagyságrendekről is beszélhetünk, de általánosságban kijelenthető, hogy az egyedi webdesign szinte minden esetben több százerezer forintos költséget jelent.

Webdesign árak
Egyedi webdesign árak 250.000 - 450.000 Ft -tól

Sablon alapú webdesign

A sablon alapú webdesign árak ezzel szemben jóval olcsóbbak, hiszen itt egy előre legyártott sablont terveznek át a számodra. Értelemszerűen, egy jól megválasztott sablon a legköltséghatékonyabb választás lehet a számodra. A sablon alapnak vannak természetesen hátrányai is. A sablon azt jelenti, hogy előre meg van tervezve és emiatt nagyon ritkán lehet eltérni a megtervezett oldalak struktúrájától.

Mennyibe kerül a sablon alapú webdesign?

A sablon alapú webdesign árak 50.000 - 150.000 Ft -tól indulnak és jóval alacsonyabbak, mint az egyedi tervezés árai. Ebben az esetben ugyanis a kreatív terv (sablon) már elkészült és a designer-nek, nincs más feladata, mint összepakolni a leendő weblapot a megtervezett sablon elemekből. A sablon elemek átvariálása bizonyos esetekben igényel kreatív tudást, de ez időben nem összehasonlítható nulláról megálmodott egyedi tervezéssel.

Webdesign árak
Sablon webdesign árak 50.000 - 150.000 Ft -tól
Weboldal készítés árak

Reszponzív weboldal készítés

A mai modern weblapokról már általánosságban elmondható, hogy reszponzív webdesign-al (responsive web design) készül a nagy részük. A reszponzív technológiával készült weblapokat reszponzív weboldalaknak nevezzük.

Mi az a reszponzív weboldal készítés?

A reszponzív weboldal készítés olyan kialakítást jelent, aminél az adott webhely alkalmazkodik a böngészők képernyőjéhez és minden felületen (mobil, tablet, desktop) egységesen jelenik meg. Egy reszponzív weboldal legnagyobb előnye, hogy a legteljesebb felhasználói élményt biztosítja a felhasználók számára mind mobil, mind asztali felületeken. Reszponzív kialakítású nem csak egy weboldal lehet, hanem már szinte az összes webshop és webapplikáció is ezt a technológiát használja.

Miért lett ennyire népszerű a reszponzív weboldal készítés?

A felhasználói internetezési szokások átalakulóban vannak és mára már az internet világának több mint fél forgalmát a mobileszközök generálják. Elég, ha felmész a metróra, szinte kizárólag csak az okostelefonjaikat nyomkodó embereket fogod látni. Remélem te is egyetértesz velem, hogy a mobil internet a jelen és a jövő, ezért kiemelten fontos minden valamit magára adó cég számára, hogy kizárólag reszponzív technológiájú weboldalba fektessen.

Tartalomkezelő rendszerek

Egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerek

Az egyedi fejlesztésű (saját tervezésű, vagy teljesen az alapoktól írt) tartalomkezelő rendszerrel rendelkező honlapok egészen biztosan jóval drágábbak, mint a jól ismert ingyenes WordPress, Joomla, Drupal stb. rendszerekre épült honlapok nagy része. Ebben az esetben, gyakorlatilag teljesen az alapoktól fejlesztik le a számodra a weblapodat (optimális esetben) ezáltal jóval gyorsabb és hatékonyabb lesz a kódolás, viszont az egész folyamat jóval tovább tart és jóval magasabb költségekkel fog járni.

Mikor éri meg egyedi fejlesztésben gondolkoznod? Abban az esetben, ha megtudod fizetni és hosszútávban gondolkozol. A jól és helyesen lefejlesztett egyedi oldalak legnagyobb előnye a sebesség és a gyorsaság. A gyors weboldal létfontosságú, ha hosszútávú keresőoptimalizálásban gondolkozol, ugyanis egy lassú weboldallal sokkal több pénzedbe és energiádba fog kerülni az oldalaid keresőoptimalizálása.

Ingyenes tartalomkezelő rendszerek

Rengeteg ingyenes tartalomkezelő rendszer mozog a piacon. Magyarországon a Wordpress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Népszerűségét annak köszönheti, hogy ingyenes és kisebb tudással szinte bárki gyorsan összekattinthat benne egy honlapot a számodra. A veszélye pont ebben rejlik, nem fogod tudni megállapítani, hogy milyen minőségben fog elkészülni a weblapod. A Wordpress honlapok másik nagy problémája a sebezhetőség. Folyamatos felügyeletet igényel a frissítése és a biztonsági lyukak tömködése. Ha nem akarsz ezzel foglalkozni, válassz zárt vagy biztonságosabb bérelhető tartalomkezelő rendszert. Az igazsághoz természetesen hozzá tartozik, hogy az ingyenes platformokon is lehet jó és stabil weboldalt készíteni, viszont ehhez a fenti problémák miatt, profi szakembert, vagy szakembereket kell alkalmaznod. A Wordpress veszélye is abban jelentkezik, hogy 100 honlapkészítőből 90 összehányt gagyi weblapot fog legyártani a számodra.

Bérelhető tartalomkezelő rendszerek

Az új generációs bérelhető weblapépítő platformok (Squarespace, Wix, Webflow) fejlődése rendkívüli ütemben felgyorsult az utóbbi években, köszönhetően a gyors technológiai fejlődésnek. Magyarországon még kevés szakember kezdett ezekre a platformokra specializálódni, ugyanis tudásban ezek a platformok még nem érnek fel például egy Wordpress szintjére. Viszont az elkövetkezendő években ez változni fog. A bérelhető honlapkészítő platformok hatalmas előnye a klasszikus tartalom kezelő rendszerekkel szemben, az, hogy gyakorlatilag minden honlapoddal kapcsolatos dolgot, egy webböngészőből elvégezhetsz. A tartalmakat nagyon egyszerűen szerkesztheted, menedzselheted és nem a fejlesztőt kell noszogatnod, ha valamit át szeretnél írni. A bérelhető honlapkészítő rendszerek szinte kizárólag sablon alapúak, de a legtöbbjük lehetőséget biztosít a teljesen egyedi megjelenés létrehozására is, ami nem elhanyagolható szempont a weboldal készítés árak kalkulálásakor.

SEO és online marketing költségek

Tapasztalataim alapján az ügyfelek nagy része azt hiszi, ha elkészült az új üzleti honlapja, kifizette és le tudta a projektet, akkor utána nem kell többet a weblaphoz nyúlnia senkinek, ömleni fognak a megkeresések, az új honlap hamarosan az Google első találatai között fog megjelenni és elkezdi visszatermelni a befektetett költségeket. Remélem te nem vagy ebben a hitben.

Weboldal tartalmi és strukturális módosítások

Egy sikeres honlap sosem készül el, erre jobb, ha felkészülsz. Mindig lesz mit variálni, optimalizálni, javítani és módosítani rajta. Ezt a tényt sokan nem kalkulálják bele a költségeik számításába. Kivételes esetekben természetesen vannak olyan weblapok is, amikhez nem kell évekig hozzányúlni, de ezek nagyon ritka esetek. Tanácsaim alapján jobb, ha opcionálisan előre kalkulálsz a lehetséges weboldallal kapcsolatos frissítésekkel, módosításokkal.

Online marketing, hirdetések

A leggyorsabban látogatókat fizetett hirdetésekkel tudsz generálni (Google Ads, Facebook Pixel, vásárolt bannerek, PR cikkek) formájában. Javaslom, hogy ezek megtervezését és kivitelezését nagyon körültekintően gondold át, ugyanis, ha nem profi és megbízható szakemberre bízod ezeket a feladatokat, nagyon gyorsan el fog égni a pénzed. Az online hirdetések egyik legnagyobb hátránya, hogy addig hozzák a látogatót az oldalaidra amíg fizeted a kampányokat, az elvárt konverziós ráta pedig egyáltalán nem garantált.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás több összetett folyamatból áll. Nem akarok bele menni a részletekbe, de a lényege, hogy folyamatosan csinálni kell. Ha lemaradsz, kimaradsz, ennyire egyszerű. A legtöbb ügyfél azt hiszi, ha keresőbarát módon van leprogramozva a weblapja, akkor hamarosan minden fontos kulcsszóra az első találatok között fog megjelenni a Google keresőben. Ezt felejtsd el. Nagyon ritka kivételek vannak persze, abban az esetben, ha az oldalad vagy webshopod olyan specifikus kulcsszavakra versenyez, ahol alig vannak riválisok. Ebben az esetben további optimalizálás nélkül is érhetsz el jó helyezéseket. Sajnos azonban ez egy nagyon kicsi szegmens. Az összes populáris kulcsszóra, amikben pénz van, egyre nagyobb a verseny, ami azt jelenti, a riválisaid egyre nagyobb összegeket pakolnak befele, hogy elől lehessenek a találatokban. Hogyan tudsz te is előre kerülni? Gondolom nem kell részleteznem. Ha a keresőkben jó kulcsszó pozíciókat szeretnél elérni hosszútávon, akkor folyamatosan fizetned kell. Vagy neked kell gyártanod tartalmakat és az időddel fogsz fizetni, vagy megbízol egy SEO-s szakembert és neki fogsz fizetni. Így is úgy is, de fizetni fogsz, vagy nem leszel sehol. Máris növekednek a havi költségeid. Hogy miért éri meg mégis SEO-ba fektetni? Azért, mert hosszútávon stabilan és olcsóbban jobb konverziót hozhat az oldalaidra, mint a fizetett kampányok.

SEO ügynökség árak 2024-ben Magyarországon
SEO szabadúszó árak 5.000 - 25.000 Ft / óra
Kis méretű SEO ügynökség árak 10.000 - 25.000 Ft / óra
Közepes méretű SEO ügynökség árak 15.000 - 50.000 Ft / óra
Nagy méretű SEO ügynökség ára 25.000 Ft-tól / óra

Közösségi média

A közösségi médiában kötelező a megjelenés. Egy az, hogy erősíti a SEO-dat és növeli a márkád erejét, de akár megrendelőket is hozhat a cégednek. Sokan azt hiszik, hogy feltolnak pár fotót havonta a Facebookra, akkor le is van tudva a közösségi jelenlétük. Sajnos ez nem így van. A közösségi médiában folyamatosan jelen kell lenned, ami optimális esetben akár napi több post-ot is jelenthet, amiket ugye ki is kell találnod és meg is kell osztogatnod. Ez folyamatosan vinni fogja az időd, vagy a munkatársad idejét, akire kiosztod. Ha nincs kapacitás senkinek a közösségi médiára, akkor ki kell outsource-olnod egy külsős cégnek, tehát tovább növekednek a weboldallal kapcsolatos költségeid.

Honlapkészítés árak garanciával

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Hogyan kérj be árajánlatot egy honlapra vagy webdesign munkára?

Rengetegszer kapok olyan árajánlatkérést, amiről az első olvasás után tudom, hogy nem fogok foglalkozni vele. Ezekben az esetekben természetesen kulturáltan visszaírok, hogy köszönöm, de nem kívánok élni a lehetőséggel. Nagyon-nagyon ritkán viszont nem veszem a fáradtságot még egy válasz emailre sem. Mik ezek az alkalmak? Például amikor az árajánlatkérés szövegéből látom, hogy az árajánlat kérő, fél percnyi időt sem töltött a weblapom átnézésével.

Nézz utána, hogy egyáltalán kitől kérsz árajánlatot

Gyakori példa az olyan árajánlatkérő email, amiben olyan szolgáltatásokra kérnek árat tőlem, amit például én nem is nyújtok. Ezt hívják személytelen árajánlatkérésnek. Ha arra sem szánsz időt, hogy átnézd kivel akarsz dolgozni, ne csodálkozz, hogy a személytelen árajánlatkérésedre a legtöbb esetben nem fogsz, még csak válaszlevelet sem kapni.

Ne erőltesd a próbamunkás tendereket

Szerencsére ez már kihalóban lévő történet, ennek ellenére a mai napig kapok olyan megkereséseket, melyben ingyenes próbamunkát kérnek. A győztest természetesen a tender végén a munkák kiértékelés után hirdetik ki. A tenderek a nagy multiknál teljesen elfogadott folyamatok, de kis közép szinten, a komolyabb cégek nem fognak ingyen terveket készíteni a számodra, ha csak nincs a márkádnak nagy elismertsége.

Konkrétumok után kérj árajánlatot

Mielőtt árajánlatot kérsz, javaslom, hogy írd össze konkrétan hány oldalra, lesz szükséged, milyen funkciókat szeretnél látni a weblapodon, milyen design stílusban gondolkozol, mik a határidőid. Ezzel nem csak az árajánlat idejét, de a saját idődet is kímélni fogod, hiszen minél több információt adsz meg, annál pontosabb árajánlatot fognak adni a számodra és így rengeteg felesleges kört spórolhatsz meg magadnak.

Weboldal készítés

Weboldal készítés csapdák

Végezetül pedig nézzünk át három marketing csapdát, amiket, ha okos vagy, messzire elkerülsz.

Az olcsó honlap csapdája

Az olcsó honlap árak megtévesztőek lehetnek. Sokan esnek a költség spórolás és olcsóság csapdájába. Könnyen lehet, hogy ami elsőre olcsó az a végére a triplájába fog kerülni neked, ha kiderül a kiviteleződ nem rendelkezik a megfelelő kivitelezési képességekkel. A honlapkészítő piac erősen szaturált, ami magyarosan azt jelenti boldog-boldogtalan próbál ebből a szakmából megélni. Sajnos rengeteg az alacsony tudással rendelkező “szakember”, “csapat” a piacon, akik az árak lenyomásával próbálnak ügyfeleket szerezni. Természetesen van lehetőség alacsonyabb költségből kihozni egy weboldalt, de ebben az esetben neked se legyenek irreális elvárásaid, mert csak az időd, energiád és a pénzed fogod az ablakon kidobálni. Ne dőlj be az alacsony áraknak.

A prémium weboldal készítés csapdája

Számomra is hihetetlen, - de jól mutatja a magyar piac szaturáltságát -, a “prémium” szó megjelenése az alacsony minőséget képviselő játékosok köreiben. A “prémium” ősi marketing szó, ami kiemelkedő minőséget sejtet, egy nagyszerű csali lehet az ügyfelek behúzására. Prémium honlapkészítés, prémium honlap milyen jól is hangzik! Sajnos a honlapkészítő piacon a “prémium” szó az alacsony tudással rendelkező kreatív cégek, olcsó marketing eszköze lett, tisztelet a kivételnek. Sajnálom, hogy ezt a szót is kivégezték, de jobb, ha odafigyelsz rá, mert prémium honlap alacsony áron nem létezik, mivel az olcsó nem lehet prémium. Légy résen!

Az ingyenes weboldal készítés csapdája

Végezetül pedig a Jolly Joker. Tegyük tisztába a dolgokat. Ingyenes honlapkészítés, teljesen ingyenes weblap nem létezik. Az “ingyen” kulcsszó egy egyszerű marketing csali, amivel a mai napig egyszerűen és könnyedén lehet halászni a zavarosban. Az ingyenes ajánlatoknál, egészen biztos lehetsz abban, hogy zavaros szerződéssel és rejtett költségekkel fogsz találkozni. A legtöbb esetben az ilyen ajánlatokban a garanciát és az utánkövetést is elfejtheted, vagy a legkisebb módosításokért is felárasan kell majd fizetned. Gyakori példa, hogy az ingyenes honlapkészítő szolgáltatásoknál a jogot sem kapod meg a honlapod hozzáféréséhez, tehát ha tovább szeretnéd vinni máshová az elkészült weblapod, nem lesz rá lehetőséget, csak egy nagyobb méretű összeg kifizetése után. Ha nagyon limitált a büdzséd érdemesebb lehet egy kicsit drágább, de megbízható kivitelező szolgáltatásával próbálkoznod, vagy saját magad összepakolni valamit egy weboldal készítő szolgáltatás segítségével.

Remélem ezzel a bejegyzésemmel tudtam hasznos információkkal szolgálni a számodra. Amennyiben további kérdéseid lennének, bátran vedd fel velem a kapcsolatot.

Bakos Szabolcs

A bejegyzés szerzője

Bakos Szabolcsnak hívnak. Keresőoptimalizálással és felhasználói élmény tervezéssel foglalkozom több mint 20 év tapasztalattal a hátam mögött.
Elérhetőségeim - Facebook, Twitter, LinkedIn vagy Email.

Gyakori kérdések


Mennyibe kerül egy átlagos weboldal elkészítésének az ára?

Egy átlagos sablon alapú weboldal induló ára 150.000.-Ft és 500.000.-Ft között mozog a magyar piacon, az egyedi honlapkészítés ára pedig átlagban 500.000.-Ft-tól indul kivitelezőtől függően.

Milyen weboldal csomagok közül választhatok?

Sablon alapú, vagy teljesen egyedi tervezésű weboldal készítés csomagok közül is választhatsz, az igényeidtől függően.

Mit foglal magába egy általános weboldal készítés szolgáltatás?

Többek között a weboldal arculatának megtervezését, a tartalom feltöltést, garanciát, valamint mobilbarát reszponzív megjelenést.

Mennyi idő alatt készül el egy átlagos weblap?

Egy kellően átgondolt és megtervezett weblap a kivitelezés és a felhasznált technológia függvényében átlagosan 1-3 hónap alatt készül el.

Programozói tudás nélkül is tudok szerkeszteni egy weblapot?

Az új generációs weboldal készítő szolgáltatásunk segítségével programozói tudás nélkül is egyszerűen tudod szerkeszteni a weboldalad, egy mobil, tablet vagy laptop segítségével a böngésződből.További bejegyzések


Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
SEO BUDAPEST
Kapcsolat Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Facebook) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Twitter) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Linkedin)
SEO BUDAPEST