Gyakori kérdések

Amennyiben kérdéseid lennének, nézz szét ezen az oldalon, az alábbi sorok biztosan a segítségedre lesznek!Általános kérdések

Mennyi szabad kapacitásod van jelenleg?

Kapacitásom állandóan változó. A megfelelő minőség nyújtása miatt, egyszerre csak limitált számú projektet tudok vállalni. Vedd fel velem a kapcsolatot és jelezni fogom neked, hogy mennyi a kapacitásom jelenleg.

Mennyiért dolgozol?

Drágán, közel 20 év tudását kell megfizetned. Természetesen az áraimat igyekszem mindig az adott projekt költségkeretéhez belőni, hiszen egy weblap, webes alkalmazás tervezésének ára sok különböző tényezőn múlik. Amennyiben konkrét projekttel szeretnél megkeresni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Kizárólag a konkrétumok ismerete után fogok tudni árat mondani neked.

Fix áron, vagy óradíj alapon dolgozol?

Általában óradíj alapon dolgozom, de természetesen fix áron is szoktam dolgozni, amennyiben a projekt konstrukciója megköveteli. Minden egyes projektnél felmérem az igényeket és utána adok árajánlatot.

Mennyi előleget szoktál kérni?

Általában 50% előleget szoktam kérni, mely a szerződés aláírása után kerül kifizetésre. A projekt költségének fennmaradó 50%-a az ügyfél jóváhagyása után történik a projekt zárásnál. A digitális forrásfájlok a teljes összeg kifizetése után kerülnek a megbízóhoz.

Miért van szükség előlegre?

Az előleg biztosítja számomra, hogy megfelelő mennyiségű időt tudjak a projektre szánni, valamint az előleg a megbízót is szorosabb együttműködésre készteti a projekttel kapcsolatban. Előleg nélkül nem vállalok el projektet.Munkával kapcsolatos kérdések

Egyedül dolgozol?

A design munkákat, tervezési folyamatokat mindig egyedül végzem. Természetesen amennyiben nagyobb kapacitásra van szükséged, nem probléma. Kapcsolatban állok a szakma legjobbjaival, egyéb szabadúszókkal.

Milyen tipusú megbízásokkal kereshetlek meg?

Azért dolgozom, hogy ügyfeleim közelebb kerüljenek a céljaikhoz. Weblapok, webshopok keresőoptimalizálásával, felületeinek tervezésével, optimalizálásával (UI/UX design), illetve az ezekhez kapcsolódó tanácsadással foglalkozom. Amennyiben kíváncsi vagy konkrétan miben tudok segíteni, akkor nézd meg a szolgáltatásaimat, vagy vedd fel velem a kapcsolatot.

Milyen típusú megbízásokat nem vállalsz?

Programozást, fejlesztést, offline, print tervezéssel kapcsolatos munkát nem szoktam vállalni. Szerencsejáték és felnőtt tartalmú oldalakat sem áll módomban vállalni. Amennyiben kíváncsi vagy konkrétan miben tudok segíteni, akkor nézd meg a szolgáltatásaimat!

Azonnali kezdésű megbízást tudsz vállalni?

Kapacitásom állandóan változó és azonnali kezdésű projekteket ritkán tudok vállalni. Vedd fel velem a kapcsolatot és a 48 órán belül fogok reagálni, hogy van-e szabad kapacitásom.

Hogyan kezdődik a közös munka?

Első körben az igények felmérése következik, kérdéseket teszek fel a projekttel kapcsolatban. Ezután felbecsülöm a projektet és árajánlatot küldök neked. Amennyiben megfelelőnek találod az ajánlatomat, szerződünk és indul a közös munka.


Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
SEO BUDAPEST
Kapcsolat Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Facebook) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Twitter) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Linkedin)
SEO BUDAPEST