Webdesign

Weboldal készítés

Webáruház készítés

Díjnyertes webdesigner

Bakos Szabolcs UI/UX Designer (Webdesigner)

Hello. Bakos Szabolcsnak hívnak, szabadúszó UI/UX Designer vagyok, az ember a márka mögött


Digitális felületek tervezésével szabadúszó webdesigner-ként több mint 12 éve, UI/UX designer-ként közel 5 éve foglalkozom, ezen belül is a minimalista, letisztult reszponzív szabvány alapú weblapokra, webáruházakra, webes applikációkra fókuszálva.

17+

Years of experience

Miért érdemes velem dolgoznod?


01

Személyes hozzáállás

Azt kapod tőlem amit a nagy kreatív ügynökségek nem tudnak: agilitást, személyes hozzáállást, és gyorsaságot. Kiemelten figyelek arra, hogy a munkáim minősége minden esetben kitűnjön a tömegből.

02

Tapasztalat

A projekted jó kezekben lesz. Nem ígérek olyat, amit nem tudok megcsinálni. Több mint 17 év tapasztalatomnak köszönhetően tudom, hogy mit miért csinálok. Tudom mik az aktuális szakmai lehetőségek, ismerem a legfrissebb webdesign és UI/UX trendek.

03

Pontos határidők

A határidők betartása elég kényes pontja a projekteknek. Ha megbízol egy munkával, nem fogsz csalódni, a megbeszélt határidőket mindig és minden esetben betartom, erre kiemelten figyelek.

04

Tervezői gondolkodásmód

Szabadúszó UI/UX designerként nem csak arra fordítok gondot, hogy az üzleti szempontokat tükrözze a design, kiemelten figyelek a felhasználóbarát tervezésre is, ezzel megalapozva digitális terméked vagy szolgáltatásod sikerét.

05

Letisztult, minimalista design

Felejtsd el az összehányt munkákat. Sok éves szabadúszó webdesigner tapasztalatomnak köszönhetően nem csak a felületek struktúráját tudom megtervezni, hanem arról is gondoskodom, hogy modern, elegáns és letisztult vizuális formába öntsem az elképzeléseidet.

06

Egyenes beszéd

Nem vagyok IT arc. Velem normálisan át tudod beszélni a projekted részleteit. Nincsenek ködösítések, IT-s misztikumok, csak a színtiszta tények, emberi nyelven.

Tapasztalt szabadúszó UI/UX designerként képes vagyok proaktívan végigvezetni a design folyamatokat, a konzultációtól az átadásig.


Stratégia alapú gondolkodás

Rengeteg weboldal és webes applikáció születésénél voltam jelen, szabadúszó webdesigner-ként erősségeim a webes felületek tervezése (UI/UX design), a szabványos reszponzív webdesign, webes applikációk tervezése, valamint az ezekkel kapcsolatos tanácsadás.

Tudás alapú tervezés

Szabadúszó webdesigner múltamnak köszönhetően hibamentesen kódolok HTML5-ben és CSS3-ban. Habár kódolási képességeimet már szinte csak saját projektjeimnél használom, a megszerzett tudás segít abban, hogy tisztában legyek azzal, mi az ami megvalósítható és mi az ami nem a digitális felületek tervezésekor.

Maximalista hozzáállás

A munkában maximalista vagyok, terveim pontosak és szabványosak. Kapcsolatban állok az ország legjobb szakembereivel, ezért a tanácsadástól kezdve a legkomplexebb design kihívásig, szinte bármire tudok megoldást találni. Jelenleg Magyarország szívében Budapesten lakom, de bárhol képes vagyok dolgozni, ahol rendelkezésemre áll egy asztal és egy Wi-Fi kapcsolat. Munkaeszközeim terén az igényesség jellemez, kizárólag Apple termékekkel dolgozom közel 10 éve.


Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
UI/UX Design
Kapcsolat Facebook Twitter Linkedin
Webdesign