Mi az az online marketing?

Az online jelenlét ma már elkerülhetetlen az üzleti világ számára. Az online marketing nem csak egy trend, hanem az üzleti siker egyik kulcsa. Ebben a cikkben bevezetlek az online marketing világába és feltárom, miért olyan fontos minden vállalkozás számára.

Reszponzív webdesign
Weboldal készítés
SEO
közösségi média
Frissítve: 2023.10.10 - Szerző: Bakos Szabolcs

Mire jó az online marketing?

Az online marketing, napjainkban az üzleti siker meghatározó tényezője, egy olyan dinamikus eszközkészletet jelent, amely a digitális környezetben való jelenlét során egyedülálló lehetőségeket kínál a vállalkozásoknak. Az online térben való hatékony megjelenés olyan kaput nyithat, a számodra amelyen keresztül a vállalkozásod elérheti célközönségét, építheti a márkáját és növelheti értékesítését. Az online térben való hatékony kommunikáció, vagyis az online marketing, egyre fontosabbá válik a vállalkozások számára. A potenciális és meglévő ügyfelek egyre inkább az online környezetben keresik az információt, a termékeket és a szolgáltatásokat. Az online marketing segítségével a vállalkozásod nem csak reagálhat erre a változásra, hanem aktívan részt vehet a digitális világban zajló folyamatokban és formálhatja a jövőbeli üzleti sikerét.

Az online marketing azonban nem csak egyetlen eszközt vagy stratégiát foglal magában. Ez egy komplex rendszer, amely számos lehetőséget és irányt kínál a sikereid eléréséhez. Ebben a rendszerben kulcsfontosságúak a jól kialakított eszközök és stratégiák, mint például a weboldalad kialakítása és optimalizálása, a közösségi média felületeid kezelése, az e-mail marketing és a keresőoptimalizálás.

Mik a leghatékonyabb online marketing eszközök?

A leghatékonyabb online marketing eszközök vállalkozásod típusától, céljaitól és célközönségedtől függenek. Azonban néhány olyan eszköz létezik, amelyek általában kiemelkednek hatékonyságukban:

Reszponzív weboldal

A reszponzív weboldal az online marketing egyik alappillére és alapvető eszköze. Ez az online térben létrehozott virtuális platform lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat és üzeneteiket a világ számára. A weboldal nem csupán egy információs központ, hanem interaktív felület, ahol a látogatók böngészhetnek, tájékozódhatnak, vásárolhatnak és kapcsolatba léphetnek a cégeddel. A weboldalak tervezése és tartalma kiemelt jelentőséggel bír az online marketing stratégiákban. A jó weboldal kialakítása során figyelembe kell venned a felhasználói élményt, a navigációt, a tartalom relevanciáját és a design esztétikáját. A reszponzív design elengedhetetlen, hiszen fontos, hogy a weboldalad mindenféle eszközön, például mobiltelefonokon vagy tableteken is megfelelően működjön. A weboldal nem csak információt közvetít, hanem lehetőséget teremt az értékesítésre is. Az online vásárlás napjainkban hihetetlen népszerűségnek örvend, és a weboldalak ebben kulcsszerepet játszanak. Az online marketing több eszközt is felhasználhat a weboldal népszerűsítésére, mint például a keresőoptimalizálást, a közösségi média marketinget, a hirdetéseket és az e-mail marketinget. A cél az, hogy minél több potenciális vásárlót és érdeklődőt vonzzon a weboldalad, és hogy a látogatóid valódi ügyfelekké alakuljanak át. Minden összefoglalva, a weboldal az online marketing alapja és kulcsfontosságú eszköze. Egy jól kialakított és hatékonyan működtetett weboldal lehetővé teszi a vállalkozásod számára, hogy kitűnjön a digitális térben, növelje az értékesítést és építse a márkáját.
 

Keresőoptimalizálásra van szükséged?

Weboldalak hatékony keresőoptimalizálása havidíjas alapon.

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan hatékony online marketing eszköz, amelynek segítségével a weboldalad organikusan magasabb helyezéseket érhet el a keresőmotorok (pl: Google) találati listájában. Az SEO kulcsfontosságú, hiszen a potenciális ügyfelek elsősorban a keresőmotorokat használják az információk megtalálására és a termékek vagy szolgáltatások keresésére. A megfelelő kulcsszavakra optimalizált tartalom és weboldalak kialakítása révén a keresőmotorok könnyebben azonosítják a releváns tartalmat, és ezáltal magasabb helyezéseket kínálnak a keresési találatok között. Ennek eredményeként hatékonyan növekedhet a weboldalad látogatószáma, mivel a látogatók nagyobb valószínűséggel kattintanak az első oldalak között szereplő linkekre.

A SEO nem csak a látogatószám növelésében játszik szerepet, hanem közvetlen hatással lehet az értékesítéseidre is. A magasabb helyezések révén a potenciális vásárlók könnyebben megtalálhatják a vállalkozásodat, és nagyobb eséllyel választhatják azt. Ez növelheti a konverziós arányt és az értékesítési volumeneket. A SEO nem egy egyszeri beavatkozást jelent, hanem folyamatos optimalizálást. A keresőmotorok algoritmusai időről időre változnak, ezért fontos folyamatosan frissíteni és optimalizálni a tartalmat és a weboldalakat. Az eredmények hosszú távon láthatóak, és a jól végzett SEO munka hozzájárulhat a vállalkozásod hitelességének és megbízhatóságának növeléséhez az online térben.

Mindent összevetve, az SEO kulcsfontosságú eszköz az online marketing palettáján. A megfelelően kialakított és optimalizált tartalom és weboldalak révén növekedhet a weboldalad látogatószáma, az értékesítés és erősödhet a vállalkozásod online jelenléte. Az SEO munka folyamatos odafigyelést igényel, de a meghozott eredmények hosszú távon megtérülnek.

Tartalommarketing

A tartalommarketing olyan stratégia, amelynek célja magas minőségű és releváns tartalmak létrehozása a célcsoportod számára. Ez a megközelítés segíthet a potenciális ügyfelek figyelmének felkeltésében, az értékesítés növelésében és hosszú távú kapcsolatok építésében. A minőségi tartalmak lehetnek blogbejegyzések, cikkek, videók, infografikák vagy más típusú információs anyagok. Ezek a tartalmak információval gazdagítják a célcsoportot, megoldásokat kínálnak problémáikra és hozzájárulnak a vállalkozásod hitelességének és szakértelmének megerősítéséhez.

A tartalommarketing kulcsfontosságú szerepet játszik az online marketingben. Az emberek a keresőmotorok segítségével keresnek információkat és megoldásokat a problémáikra. Ha a vállalkozásod releváns és értékes tartalmakat kínál ezekre a kérdésekre, növelheti a látogatószámot, és az érdeklődők nagyobb valószínűséggel válhatnak valós ügyfelekké. A tartalommarketing segítségével a vállalkozásod pozícióját erősítheted a piacon, és hosszú távú ügyfélkapcsolatokat építhetsz ki, amelyek az üzleti siker alapjai lehetnek. A tartalommarketing nem csak az értékesítésre összpontosít. Fontos szerepe van a célcsoport nevelésében és tájékoztatásában is. Az információ megosztása segíthet abban, hogy az emberek megtalálják a válaszokat a kérdéseikre, és jobban megértsék a termékeid vagy szolgáltatásaid előnyeit. Ez hosszú távon is lojális ügyfeleket eredményezhet, akik a vállalkozásodhoz hűségesek maradnak.

Összességében a tartalommarketing hatékony eszköz az online marketingben. A minőségi és releváns tartalmak segítségével vonzhatod a célcsoportodat, növelheted az értékesítést és építheted a vállalkozás hosszú távú sikereit.

Keresőmarketing (SEM)

A keresőmarketing (Search Engine Marketing - SEM) az online marketing egyik hatékony eszköze, amely lehetővé teheti a vállalkozásod számára, hogy gyorsan és hatékonyan célozza meg a potenciális ügyfeleket, a keresőmotorokban megjelenő fizetett hirdetések segítségével. Az SEM két fő komponenst ölel fel: fizetett keresőhirdetéseket (PPC - Pay-Per-Click hirdetések) és a hirdetési hálózatokat.

A fizetett keresőhirdetések során a vállalkozások a kiválasztott kulcsszavakra vagy kifejezésekre licitálnak, és a legfelső vagy a keresési találatok közötti pozícióért versengenek. Amikor a felhasználók a keresett kulcsszavakat használják a keresőmotorokban, a vállalkozás hirdetése megjelenhet a releváns találatok között. A PPC modell szerint csak azért kell fizetni, ha valaki ténylegesen rákattint a hirdetésre, így a költségek jól kontrollálhatók. A hirdetési hálózatok olyan platformokat jelentenek, mint például a Google Ads vagy a Bing Ads, ahol a vállalkozások kampányokat hozhatnak létre és testre szabhatják azokat a célközönség, a demográfiai adatok, az érdeklődési területek stb. alapján. Ez lehetővé teszi a hirdetések pontos célzását a vállalkozás szolgáltatásaihoz vagy termékeihez releváns emberek felé.

Az SEM előnye, hogy azonnali eredményeket hozhat. Amint elindítod a kampányokat, a hirdetések megjelennek a keresőmotorokban, és azonnal megcélozzák a potenciális ügyfeleket. Ez különösen hasznos akkor, amikor gyorsan szeretnéd növelni a látogatószámot vagy az értékesítést, például promóciós időszakok alatt vagy új termékek bevezetésekor.

Mindazonáltal fontos a pontos célzás és a kampányok folyamatos optimalizálása, hogy a megfelelő célcsoportot érd el, és ne vesztegesd el a költségeket. Az SEM hatékony, ha jól tervezed meg a kulcsszavakat, a hirdetéseket és a kampányokat, így biztosítva a meghatározott célok elérését.

E-mail marketing

Az e-mail marketing hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a közvetlen kapcsolattartást ügyfeleiddel az e-mail hírlevelek és promóciós e-mailek segítségével. Az e-mail marketing lehetőséget ad számodra, hogy tartós és személyre szabott kapcsolatot építs a célcsoportoddal, értékesítési lehetőségeket teremts, valamint aktívan értesítsd őket új termékekről, szolgáltatásokról vagy akciókról.

Az e-mail hírlevelek olyan rendszeres üzenetek, amelyek értékes tartalmat és információkat nyújtanak a feliratkozóknak. Ezek a hírlevelek lehetővé teszik, hogy a vállalkozásod legújabb fejleményeiről, eseményeiről és ajánlatairól értesítsd az ügyfeleidet, hozzájárulva ezzel az ügyfélhűség és az érdeklődés fenntartásához. A promóciós e-mailek célja pedig az, hogy konkrét ajánlatokat vagy kedvezményeket kommunikálj az ügyfeleknek. Ez lehetőséget nyújt a gyors és hatékony értékesítésre, és a meglévő ügyfeleknek értékesebbé teheti a vállalkozásodat. Az e-mailek testre szabhatók a címzett preferenciái és viselkedése alapján, amely növeli az üzenet hatékonyságát.

Az e-mail marketing számos előnnyel jár. A közvetlen kommunikáció lehetősége lehetővé teszi az ügyfelekkel való személyes kapcsolat kialakítását és a lojalitás fokozását. Az e-mailek tervezése és elküldése költséghatékony, különösen a hagyományos nyomtatott anyagokhoz képest. Az eredmények is könnyen mérhetők, így pontosan nyomon követheted, hogy az üzenetek milyen hatással vannak az érdeklődőkre és az értékesítésre.

Fontos megjegyeznem azonban, hogy az e-mail marketinget könnyű elrontani. A túl sok vagy irreleváns e-mail az ügyfelek körében negatív élményeket kelt és leiratkozásokhoz vezethet. A jó e-mail marketing stratégia a tartalom relevanciáját, a célcsoport igényeit és a rendszeres kommunikáció egyensúlyát tartja szem előtt. Mindent összevetve, az e-mail marketing kiváló eszköz arra, hogy közvetlenül és hatékonyan kommunikálj ügyfeleiddel. Az e-mail hírlevelek és promóciós e-mailek révén kapcsolatot építhetsz, növelheted az értékesítést és megerősítheted a vállalkozásod online jelenlétét.

Közösségi média marketing

A közösségi média marketing olyan stratégia, amely a közösségi platformokon való jelenlétre és aktív interakciókra fókuszál. Ez a megközelítés lehetővé teszi a márkakép építését és a közvetlen kapcsolattartást az ügyfelekkel.

Az aktív jelenlét a közösségi médiában nem csak azt jelenti, hogy rendszeresen posztolsz tartalmakat, hanem hogy valóban kölcsönhatásba lépsz az ügyfelekkel. Ez lehetőséget ad arra, hogy válaszokat adj a kérdéseikre, reagálj a visszajelzéseikre, és építs egy valós és értékes kapcsolatot. A közösségi média platformokon a tartalmak sokféle formában jelenhetnek meg, mint például képek, videók, cikkek és interaktív posztok. Ezáltal a vállalkozásod lehetőséget kap arra, hogy kreatívan kommunikáljon és kapcsolódjon a célközönségéhez.

A közösségi média marketingnek számos előnye van. Először is, segít megteremteni és erősíteni a márkaképedet. A rendszeres és értékes tartalmak közvetíthetik a vállalkozásod értékeit, üzenetét és stílusát. Másodszor, a közösségi média a célcsoportod napi életének részévé válhat, így rendkívül hatékony a hosszú távú követésben és kapcsolattartásban. Harmadszor, a közösségi médiában a visszajelzések gyorsan és nyilvánosan megjelennek, így azonnal reagálhatsz az ügyfél véleményekre és igényekre. Fontos azonban, hogy a közösségi média marketinget stratégikusan és céltudatosan alkalmazd. Nem minden platform alkalmas minden vállalkozásra, és fontos megfelelően megválasztani, melyik csatornára fekteted a hangsúlyt. Az is kulcsfontosságú, hogy a tartalmaid relevánsak és értékesek legyenek a célközönséged számára.

Mindent összevetve, a közösségi média marketing hatékony eszköz a márkakép építéséhez és a közvetlen kapcsolattartáshoz az ügyfelekkel. A megfelelően tervezett és végrehajtott stratégia lehetőséget ad a vállalkozásodnak, hogy megerősítse online jelenlétét és hosszú távú, értékes kapcsolatokat építsen.

Retargeting hirdetések

A retargeting olyan stratégia, amely célzottan azokra a látogatókra fókuszál, akik már korábban érdeklődtek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy a már meglévő érdeklődőket újra megszólíts és megpróbáld őket visszahozni a weboldaladra, növelve ezzel a konverziós arányt.

A retargeting működése azon alapul, hogy a weboldaladon internetezők sütik (cookiek) segítségével követhetőek, és az adataik alapján szegmentáltan célozhatóak. Amikor egy látogató például meglátogatja a weboldalad, de elhagyja azt anélkül, hogy konvertált volna, akkor gyakorlatilag lemorzsolódott. Erre a problémára megoldás a retargeting, hiszen a retargeting lehetővé teszi, hogy a célzott hirdetéseid megjelenjenek más weboldalakon vagy közösségi média platformokon, a lemorzsolódott látogatóid számára. Ez a fajta hirdetési megközelítés arra ösztönözheti ezeket a látogatókat, hogy térjenek vissza a weboldaladra, és hogy hajtsák végre a kívánt cselekvést, mint például vásárlás, feliratkozás vagy kapcsolat felvétel.

A retargeting hirdetéseknek számos előnye van. Mivel a látogatók már ismerik a vállalkozásodat vagy termékeidet, a hirdetéseid nagyobb eséllyel hozhatnak létre konverziót, azaz tényleges cselekvést a weboldaladon. Emellett a retargeting hirdetések személyre szabhatók a látogatók viselkedése alapján, így hatékonyabban szólíthatod meg őket a releváns tartalmakkal és ajánlatokkal.

Fontos azonban megjegyeznem, hogy a retargeting hirdetéseket óvatosan kell alkalmazni, hogy ne váljanak zavaróvá vagy tolakodóvá az érdeklődők számára. A túlzott retargeting gyakorlat gyakran negatív felhasználói élményt okozhat és elriaszthatja a látogatókat. Mindent összevetve, a retargeting hirdetés hatékony eszköz lehet a konverziós arány növelésére és az érdeklődők visszaszerzésére. A célzott és releváns hirdetések segíthetnek a potenciális ügyfelek visszacsábításában és a kívánt cselekvések elérésében.

Videómarketing

A videómarketing egy hatékony stratégia, amely a videók erejét kihasználva segíthet a vállalkozásodnak kommunikálni az üzenetét és értékeit. A videók különleges előnyt nyújtanak, mivel széleskörű elérést biztosítanak, és az emberek gyakran jobban hajlanak a videók megtekintésére, mint hosszabb írások olvasására.

A videók könnyen befogadhatóak és emészthetőek, ami miatt gyakran vonzóbbak a felhasználók számára, akiknek kevesebb erőfeszítést kell tenniük a tartalom feldolgozásához. A vizuális és auditív elemek kombinációja lehetővé teszi, hogy élvezetesebb és emlékezetesebb élményt nyújtsanak, ami hozzájárul a tartalom hatékonyságához. A videómarketing sokféle formában megvalósulhat, beleértve az oktatóanyagokat, termékdemókat, ügyfél történeteket, interjúkat és sok más típust. A rövid és dinamikus videók kiválóak lehetnek a közösségi média platformokhoz, míg a hosszabb videók mélyebb információkat vagy érzelmi kapcsolódást közvetíthetnek.

A videók megosztása és terjesztése könnyen megvalósítható a különböző online platformokon, mint például a YouTube, a Facebook, az Instagram vagy a TikTok. Az algoritmusok is hajlamosak preferálni a videós tartalmat, ami növelheti a megjelenési esélyeket és az elérési számokat. Az emberek gyakran kötődnek érzelmileg a videókhoz, amelyek segítségével a vállalkozásodnak mélyebb és személyesebb kapcsolatot lehet kiépíteni az ügyfelekkel. A megfelelően elkészített és célcsoportra szabott videók emelhetik a márkád hitelességét és az ügyfélhűséget.

Videómarketing stratégiát kialakítani azonban időt és erőforrásokat igényel, hiszen a minőségi videók előállítása és megosztása több munkát igényel, mint egy szöveges poszt elkészítése. Fontos, hogy a videók tartalma izgalmas és releváns legyen a célközönséged számára, hogy megragadja az érdeklődésüket és inspirálja őket a cselekvésre.

Influencer marketing

Az influencer marketing olyan stratégia, amely során egy meghatározó befolyásos személy vagy influencer bevonása történik a márkád népszerűsítésébe. Az influencerek olyan személyek, akik jelentős követőtáborral rendelkeznek a közösségi médiában vagy más online platformokon. Az ő személyes megjelenésük és véleményük hatással lehet a követőikre, és ezáltal a márkád iránti érdeklődést növelheti.

Az influencer marketingnek számos előnye van. Az influencereknek nagyobb hitelessége és követőinek lojalitása lehet, ami a márkád számára hitelesebb és megbízhatóbb megjelenést eredményezhet. Az influencerek követőinek elérése további lehetőségeket teremt az üzeneted eljuttatására, és lehetővé teszi, hogy olyan közönséget érj el, amelyhez másképp nehezebben jutnál el. Az influencer marketing megvalósítása során fontos a megfelelő influencer kiválasztása. Az influencernek meg kell felelnie a márkád értékeinek és üzenetének, és illenie kell a célcsoportodhoz. Az együttműködés során a tartalomnak természetesnek és autentikusnak kell lennie, hogy hatékonyan szólítsa meg az influencer követőit.

Az influencer marketing lehetőséget ad arra, hogy a márkád egy személyesebb és emberibb oldalát mutasd be. Az influencerek közvetlen kapcsolatot teremthetnek a követőikkel, és a történeteidet egy élő és hiteles hangon közvetíthetik. Azonban fontos a mértékletesség és a megfelelő mérés, hogy valóban mérhető és pozitív hatásokat érhess el az influencer marketing kampányokkal.

Chatbotok és automatizálás

A chatbotok és automatizálás az online marketingben használt hatékony eszközök közé tartoznak. A chatbotok olyan mesterséges intelligenciával megtámogatott alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a webhelyen vagy közösségi média platformokon történő automatikus kommunikációt. Ezek a chatbotok képesek valós időben válaszokat adni a felhasználók kérdéseire, és segíthetnek irányítani a látogatókat a megfelelő információkhoz vagy szolgáltatásokhoz. A chatbotok a felhasználói élményt javíthatják, mivel azonnali válaszokat nyújtanak, és hozzájárulhatnak a látogatók hosszabb ideig történő megtartásához a weboldalon.

Az automatizálás az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételét célozza meg. Ennek során különböző online marketing feladatokat és folyamatokat lehet automatizálni, mint például az e-mail kampányok küldését, a közösségi média posztok ütemezését, vagy akár az értékesítési folyamatok egy részét. Az automatizálás lehetővé teszi a felhasználói viselkedés alapján való szegmentálást és személyre szabott tartalmak létrehozását. Ez nem csak időt takaríthat meg neked, hanem hatékonyabb és célzottabb kommunikációt is eredményezhet.

Hogyan épitsd fel a saját online marketing stratégiád?

Az online marketing stratégia kialakítása több lépésből áll, és a következőképpen teheted meg:

  1. Célkitűzések meghatározása: Első lépésként határozd meg, hogy mit szeretnél elérni az online marketinggel. Lehetnek céljaid például a látogatószám növelése, az értékesítés növelése, a márkakép erősítése vagy az új termékek bevezetése
  2. Célközönség definiálása: Ismerd meg a célközönségedet részletesen. Kik ők, milyen igényeik vannak, milyen problémáikat oldhatod meg és milyen csatornákon érheted el őket
  3. Versenytársak elemzése: Vizsgáld meg, hogy a versenytársaid hogyan végeznek online marketinget. Milyen csatornákon vannak jelen, milyen üzeneteket közvetítenek és milyen eredményeket érnek el
  4. Csatornák kiválasztása: Döntsd el, melyik online csatornákat használod a leginkább. Lehetnek ezek a közösségi média platformok, keresőmarketing, e-mail marketing, videómarketing, stb. Válaszd ki azokat, amelyek a leginkább relevánsak a célközönséged számára
  5. Üzenet és tartalom tervezése: Hozd létre az üzeneteket és tartalmakat, amelyek megszólítják és vonzzák a célközönségedet. Az üzeneteknek összhangban kell lenniük a vállalkozásod értékeivel és azoknak a problémáknak, amelyeket megoldasz
  6. Kampányok tervezése: Hozz létre konkrét kampányokat a kiválasztott csatornáidra. Minden kampánynak legyenek specifikus célkitűzései, üzenetei és célcsoportjai. Ne felejtsd el az időzítést sem
  7. Követés és elemzés: Figyeld a kampányok eredményeit. Mérj mindent, amit csak tudsz - látogatószám, konverzió arány, kattintások, nyitási arányok stb. Ezek az adatok segítenek megérteni, mi működik és mi nem, és lehetővé teszik a stratégia finomhangolását
  8. Optimalizáció: Az elemzések alapján folyamatosan finomítsd és optimalizáld a kampányaidat. A tanultak alapján fejleszd tovább az üzeneteket és tartalmakat, próbáld ki más megközelítéseket, és igazítsd a csatornák használatát
  9. Rugalmas alkalmazkodás: Az online marketing világ folyamatosan változik. Új platformok jelennek meg, a felhasználói viselkedés változik, így rugalmasan alkalmazkodj a változásokhoz, és legyenek tartalékterveid az esetleges váratlan helyzetekre
  10. Kommunikáció és kapcsolattartás: Ne felejtsd el közvetlenül kommunikálni a célközönségeddel. Figyeld a visszajelzéseket, válaszolj a kérdéseikre, és építs hosszú távú, értékes kapcsolatokat

Az online marketing stratégia folyamatosan változó és fejlődő terület, így légy nyitott az új ötletekre és az új lehetőségekre. Az idővel megszerzett tapasztalatok alapján finomítsd a stratégiádat, és az eredmények függvényében döntsd el, melyik irányt érdemes továbbfejleszteni.

Összegzés

Az online marketing stratégia kialakítása alapos tervezést, célorientált gondolkodást és folyamatos követést igényel. Fontos a célkitűzések és célközönség pontos meghatározása, valamint a különböző eszközök és stratégiák összehangolása a legjobb eredmények elérése érdekében. Az online marketing folyamatosan változik, így légy nyitott az új trendekre és alkalmazkodj a változó környezethez, hogy a vállalkozásod sikeresen lépjen előre az online térben.

Bakos Szabolcs

A bejegyzés szerzője

Bakos Szabolcsnak hívnak. Keresőoptimalizálással és felhasználói élmény tervezéssel foglalkozom több mint 20 év tapasztalattal a hátam mögött.
Elérhetőségeim - Facebook, Twitter, LinkedIn vagy Email.További bejegyzések


Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
SEO BUDAPEST
Kapcsolat Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Facebook) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Twitter) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Linkedin)
SEO BUDAPEST