Weboldal készítés XVII. kerület

Minimalista és letisztult weboldal készítés, honlapkészítés XVII. kerületi cégek és vállalkozások számára, több mint 17 év szakértelmével.

Weboldal készítés
Webdesign
Honlapkészítés
Weblap készítés
Kérj ajánlatotKérj ajánlatot
Weboldal készítés

Hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből

Ismerd meg a honlapkészítés csomagok legfontosabb jellemzőit. Lenyűgöző webdesign, up to date CMS, mobilbarát kialakítás. Lépj a jövőbe és használd ki a modern weboldal készítés összes előnyét.


Díjnyertes webdesign

Lenyűgöző webdesign

Az egyszerűség és letisztultság jegyei ötvöződnek ebben a tervezésben, miközben a reszponzivitás lehetővé teszi, hogy a weboldalad széles körben és gördülékenyen használható legyen, függetlenül attól, hogy éppen asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy okostelefonon böngészik azt.

Mobilbarát weboldal

Mobilbarát felépítés

A felhasználói élményre összpontosító, 100%-ban okostelefonokra optimalizált mobilbarát felépítés gondosan tervezett struktúrával és elrendezéssel rendelkezik, hogy minden méretű képernyőn lenyűgöző és gördülékeny élményt nyújtson a weblapod.

Felhasználóbarát szerkesztés

Felhasználóbarát szerkesztés

Az intuitív felhasználóbarát szerkesztési lehetőségeknek köszönhetően az adminisztrációs felületeken rendkívül könnyedén és egyszerűen módosítható a tartalom, így akár kevés tapasztalattal is magabiztosan tudod frissíteni és alakítani a weboldalad tartalmát az admin felületen keresztül.

SEO barát kódolás

Google optimalizálás

A hatékony Google optimalizációval elősegíthető a weboldal láthatósága és eredményessége. A kulcsszó-alapú on-site keresőbarát optimalizáció révén növelhető a találatok száma és javulhat a teljesítmény a keresőmotorokban.

Biztonságos SSL elérés

Biztonságos SSL kompatibilitás

A webcsomagok részeként díjmentes SSL tanúsítványt kapsz, melyet szakértőink gondosan telepítenek és optimalizálnak a megbízható SSL kompatibilitás érdekében. Ezzel biztosítva a weboldalad és látogatóid adatainak védelmét.

Biztonságos hosting

Biztonságos rendszer felépítés

Megbízható rendszerstruktúra, stabil alapokon. Zárt, védett CMS rendszert kapsz, amelyhez automatikus rendszerfrissítés is jár, hozzájárulva a védelemhez. Weboldalad hatékony és biztonságos működését segítve elő.

Weboldal analitika

Beépített weboldal analitika

Az analitika könnyen elérhető applikáción keresztül, emellett lehetőség van további csatlakoztatható analitikai eszközök integrálására is. Ezzel teljes körű betekintést nyerhetsz weboldalad teljesítményébe, a látogatók viselkedésébe és egyéb fontos mutatókba.

Sebesség optimalizálás

Beépített marketing eszközök

A beépített marketing eszközökkel gyorsabb tempóra kapcsolhatsz. A beépített blog, hírlevél és popup segítségével könnyedén növelheted a hatékonyságot és a látogatói interakciót.

Weboldal készítés XVII. kerület

Weboldal készítés XVII. kerület

Ingyenes árajánlatIngyenes árajánlat

Weboldal készítés XVII. kerület csomagok és árak

Indítsd el vállalkozásod Standard csomaggal, vagy dönts a professzionális szintű DIY alapú üzleti weboldal készítés csomag mellett (Pro csomag), vagy válaszd a teljesen egyedi felépítésű prémium weboldal csomagot (Executive csomag). Minden esetben elégedett leszel.


Standard

Weboldal készítés XVII. kerület csomag
490.000Ft-tól

Sablon alapú weboldal készítés csomag

 • Tanácsadás, konzultáció
 • Squarespace sablon alapú design
 • Új generációs weblap motor
 • Könnyedén szerkeszthető felületek
 • Mobilbarát kialakítás
 • Beépített vagy csatlakoztatható weblap analitika
 • Social média integráció (Facebook, Twitter, stb.)
 • On-site SEO (Google optimalizálás)
 • Cloud hosting, migráció
 • SSL tanúsítvány

Pro

Weboldal készítés XVII. kerület csomag
790.000Ft-tól

Egyedi weboldal készítés csomag

 • Tanácsadás, konzultáció
 • Squarespace egyedi tervezésű design
 • Egyedi CSS kódolás
 • AMP alapú blog
 • Integrált hírlevél és marketing popup
 • Új generációs weblap motor
 • Könnyedén szerkeszthető felületek
 • Mobilbarát kialakítás
 • Beépített vagy csatlakoztatható weblap analitika
 • Social média integráció (Facebook, Twitter, stb.)
 • On-site SEO (Google optimalizálás)
 • Cloud hosting, migráció
 • SSL tanúsítvány

Executive

Weboldal készítés XVII. kerület csomag
1.490.000Ft-tól

Prémium weboldal készítés csomag

 • Tanácsadás, stratégia, konzultáció
 • Prémium egyedi tervezésű design
 • Sebesség alapú egyedi HTML és CSS kódolás
 • Sebesség alapú blog
 • Sebesség alapú optimalizálás
 • Új generációs weblap motor
 • Könnyedén szerkeszthető felületek
 • Mobilbarát kialakítás
 • Beépített vagy csatlakoztatható weblap analitika
 • Social média integráció (Facebook, Twitter, stb.)
 • On-site SEO (Google optimalizálás)
 • Cloud hosting, migráció
 • SSL tanúsítvány
A Weboldal készítés XVII. kerület szolgáltatási árak tájékoztató jellegűek, minden esetben egyedi árajánlat készül.

Weboldal készítés XVII. kerület csomagok legfontosabb szakaszai

A jól átgondolt stratégia, a megfelelően megírt tartalom, a kiemelkedő minőségű szakértői tanácsadás és a professzionális és letisztult webdesign, mind az egyedi honlapkészítés csomagok alapjait képezik.01

Konzultáció

A weboldal készítés első szakasza, a személyes projekt konzultáció. A személyes konzultáción pontosan átnézzük, hogy mi lesz az üzleti weboldalad célja. Megfogalmazzuk a céged értékeit, célcsoportját és a szolgáltatásait. Ezután röviden megbeszéljük, hogy hogyan lehet ezeket az értékeket minél hatékonyabban az interneten publikálni.


02

Stratégia

A weboldal készítés szolgáltatás második szakasza, a leendő üzleti weboldalad felületeinek megtervezése. A személyes konzultáción átbeszélt és összegyűjtött adatok alapján megtervezem az üzleti weboldalad startégiáját és a felületeinek felépítését, majd továbbítom jóváhagyásra a számodra.


03

Design

A jóváhagyott és elfogadott tervek alapján kezdetét veszi a Weboldal készítés XVII. kerület szolgáltatás harmadik fázisa, a design szakasz. Amennyiben a PRO weboldal készítés csomagot választottad, teljesen a nulláról felépített egyedi design terveket fogsz kapni. Kisebb csomagok választása esetén pedig egy prémium üzleti weboldal sablon lesz testreszabva számodra.


04

Kivitelezés

A design tervek jóváhagyásával kezdetét veszi a weboldal készítés negyedik szakasza és a leendő üzleti weboldalad tartalmainak feltöltése. A képek, ikonok, fotók, grafikai elemek megvágása, testreszabása, illetve a weboldal motorjának konfigurálása, beállítása. A PRO weboldal készítés csomag választása esetén teljesen az alapktól készített és optimalizált weboldalakat fogsz kapni.


05

Élesítés

A weboldal készítés utolsó előtti állomása a leendő üzleti weboldalad élesítése. Az élesítési fázísban egy utolsó ellenőrzés történik, hogy a weboldal minden eleme a helyén legyen és az indulás biztosan zökkenőmentesen történjen meg. Ha ez megtörtént, élesben elindul a weboldalad és közösen bontjuk a pezsgőt.


06

Support

Nem létezik weboldal készítés szolgáltatás utánkövetés és support nélkül. Természetesen amennyiben szükséged van rá, teljeskörű támogatást kaphatsz az üzleti weboldalad problémamentes futtatásához Keresőoptimalizálás, UX és tartalom stratégia terén. A weboldal készítés szolgáltatás keretein belül, többfajta személyreszabott havidíjas konstrukció közül választhatsz.

Weboldal készítés XVII. kerület csomagok, árak, kérdések, tudnivalók


Kinek ajánlott a Standard weboldal készítés csomag?

A Standard weboldal készítés csomag sablon alapú letisztult design-t és új generációs weblap motort tartalmaz. Ha alacsony költségvetéssel rendelkezel és a meglévő, vagy most induló válalkozásodnak szüksége van egy egyszerű letisztult weboldalra, akkor a Standard csomag a Te választásod lesz. Lépj a jövőbe és szerkeszd gyorsan és egyszerűen az új weboldalad tartalmait egy laptopról vagy egy okostelefonról, bármikor, bárhonnan.


Kinek ajánlott az Pro weboldal készítés csomag?

Ha szeretsz lépést tartani az internet fejlődésével és egy modern, letisztult, minimalista nyugati stílusban készült professzionális üzleti weboldalt szeretnél, akkor a Pro weboldal készítés csomag a Te választásod lesz. A Pro weboldal készítés csomag új generációs weblap motort és teljesen egyedi tervezésű designt tartalmaz megfizethető áron.


Kinek ajánlott az Executive weboldal készítés csomag?

Ha innovatív gondolkodású vagy aki szereti a könnyen kezelhető modern technológiát, a letisztult prémium designt, akkor a Pro weboldal készítés csomag a Te választásod lesz. Az Executive prémium weboldal készítés csomag teljesen az alapoktól egyedileg tervezett, UX alapú prémium designt és új generációs weblap motort tartalmaz. Teljesen egyedi alkotás, a végletekig fokozva.


Mi a különbség a Standard, Pro és az Executive üzleti weboldal készítés csomagok között?

A Standard weboldal készítés csomag, sablon alapú design-ra és bérelhető tartalomkezelő rendszerre épül. A Pro weboldal készítés csomag, egyedi tervezésű design-ra és bérelhető tartalomkezelő rendszerre épül. Az Executive üzleti weboldal készítés csomag UX alapú egyedi tervezésű design-ra, egyedi telepítést és konfigurálást igénylő tartalomkezelő rendszerre, vagy bérelhető tartalomkezelő rendszerre épül.


Csomagoktól függetlenül is összeválogathatom a weboldal készítési folyamatokat?

Természetesen. Nincs két egyforma weboldal készítés projekt. Vedd figyelmbe viszont, hogy vannak olyan weboldal készítési folyamatok, amelyek kihagyása nem lehetséges.


Mennyi idő alatt készül el egy üzleti weboldal?

A Standard weboldal készítés csomagban közösen két hét alatt készítjük el az üzleti weblapodat, amennyiben minden szükséges anyag (logó, szövegek, fotók, stb.) a rendelkezésedre állnak. A Pro üzleti weboldal csomag választása esetén egy hónapon belül elkészül az új üzleti weboldalad, az Executive prémium weboldal készítés csomag esetén három hónap a határidő. Természetesen a határidők az ügyféligények függvényében változhatnak (csökkenhetnek, vagy nőhetnek).


Hogyan kezdődik a közös munka?

Első körben az igények felmérése kezdődik. Ezután a projekt megismerése és az árajánlatadás. Amennyiben megfelelőnek találod az ajánlatomat, szerződünk és indul a weboldal készítés projekt.

Weboldal készítés XVII. kerület szolgáltatások és árak

Az egyedi weboldal készítés szolgáltatások árai projektspecifikusak a legtöbb esetben. A végleges személyreszabott árakért, kérj árajánlatot.


Szakértői konzultáció, webergonómiai tanácsadás

Szakértői konzultáció a webergonómia terén az információs és interakciós tervezés átfogó elemzését és tanácsadását jelenti, melynek során egy szakember értékeli a weboldalak használhatóságát és felhasználói élményét. Célja a tervezési hibák, navigációs nehézségek és más potenciális problémák azonosítása, valamint javaslatok kínálása a felhasználóbarátabb és hatékonyabb digitális felületek létrehozásához. Az ilyen konzultációk elősegítik az optimális webergonómiai megoldások kidolgozását a felhasználók elégedettségének és kényelmének növelése érdekében.

Webergonómiai tanácsadás
 • Konzultáció: Cél, funkciók meghatározása
 • UX, webegonómiai problémák, meghatározása
 • A weboldal célcsoportjának definiálása
 • Alkalmi, vagy hosszútávú tanácsadás
+
+
+
+
Összesen
25.000 Ft / óra

Webergonómiai elemzés

Az elemzés során egy webergonómiai szakértő manuálisan teszteli a kiválasztott weboldal vagy webshop felületeit, majd képernyőmentéseket készít a megjelölt oldalak mobil és desktop nézetéről. Az elemzés során szakértő értékeli az interakciókat, a navigációt, az információelrendezést és más felhasználói élménnyel kapcsolatos aspektusokat. Az eredmények alapján javaslatokat tesz a tervezési hibák kijavítására és az optimalizált felhasználói élmény kialakítására.

Webergonómiai elemzés
 • Konzultáció: Cél, funkciók meghatározása
 • Design célok, igények meghatározása
 • Felhasználók célcsoportjának definiálása
 • A projekt szakaszainak meghatározása
+
+
+
+
Összesen
25.000 Ft / óra

Versenytárs elemzés

Új ötletek, felmerülő design problémák orvoslására a leggyorsabb és legjobb megoldás, a riválisok legjobb ötleteinek, megvalósításainak másolása. A jó gyakorlatok keresése és összegyűjtése, hasonló termékpalettával rendelkező weboldalakról, vagy webshopokról történik. Javaslattétel felületi megoldásokra, javasolt design megoldások bemutatása MIRO formátumban.

Versenytárs elemzés
 • Konzultáció: Cél, funkciók meghatározása
 • Versenytársak weboldalainak, webshopjainak áttekintése
 • Jó gyakorlatok összegyűjtése (MIRO)
 • Javaslattétel felületi megoldásokra
 • Kerülendő design megoldások felsorolása
 • Többképernyős MIRO formátumban
+
+
+
+
+
Összesen
25.000 Ft / óra

Felhasználói interjú készítés

A felhasználói interjú készítés során a tervező vagy kutató közvetlenül beszélget a végfelhasználóval. Célja az igények, preferenciák és problémák feltárása a tervezési folyamat optimalizálása érdekében. Az interjúk révén mélyebb betekintést nyerhetünk a felhasználók gondolkodásmódjába és viselkedésébe, ami alapján jobban illeszthetjük a termékeket vagy szolgáltatásokat a valós igényekhez.

Felhasználói interjú készítés
 • Konzultáció: Cél, funkciók meghatározása
 • Felhasználói interjúk megtervezése, kivitelezése
 • Interjú scriptek kiértékelése, véleményezése
 • Több oldalas formázott dokumentum PDF formátumban
+
+
+
+
+
Összesen
25.000 Ft / óra

Információs architektúra tervezés

Az Információs architektúra tervezés egy olyan folyamat, amely során a digitális információkat egy rendszerezett struktúrába és hierarchiába szervezik, azzal a céllal, hogy javítsák a felhasználói élményt és navigációt egy adott weboldalon vagy alkalmazásban. Az információs architektúra tervezésre leginkább a komplex, sok oldallal rendelkező weboldalak tervezésekor van szükség.

IA tervezés
 • Konzultáció: Cél, funkciók meghatározása
 • A weboldal architektúrájának kialakítása
 • A weboldal menürendszerének logikus és hatékony megtervezése
 • Javaslattétel menürendszer megoldásokra
 • Card Sorting módszer (opcionális)
+
+
+
+
+
Összesen
25.000 Ft / óra

Drótváz készítés

A drótváz célja a tartalmi elemek és navigáció alapvető elrendezésének egyszerű ábrázolása. A drótvázak felhasználása lehetővé teszi a tervező és a megrendelő számára, hogy gyorsan áttekintsék a felületek struktúráját és elrendezését. Az ilyen vázlatok alkalmazása a tervezés korai szakaszában segíti az iteratív tervezést, mivel a drótvázak könnyedén módosíthatóak és tovább finomíthatóak a részletes tervezési folyamat előtt.

Drótváztervezés - Mobil/Desktop
 • Drótváztervezés (desktop és mobil nézetekre)
 • Grid rendszer kialakítása
 • Tipográfiai rendszer kialakítása
 • Oldalak vázlatainak, tartalmainak kialakítása
 • Kattintható prototípus (InvisionApp)
 • Tablet nézet tervezése (Opcionális)
+
+
+
+
+
+
Összesen
25.000 Ft / óra

UI/UX design, digital branding

A UI/UX design célja egy olyan digitális termék létrehozása, amely nem csak vonzó, de hatékonyan használható. A UI design a digitális felület tervezésére koncentrál, beleértve a gombok, színek, elrendezés és más vizuális elemek kialakítását, amelyek segítik a felhasználók navigációját és interakcióját. Az UI tervezés célja az esztétika és a könnyen használható dizájn létrehozása. A UX design a felhasználói élményre összpontosít, figyelembe véve a felhasználók igényeit, céljait és viselkedését. Ennek célja a felhasználóbarát és hatékony felhasználói élmény biztosítása. Az UX tervezés magában foglalja a kutatást, prototípus készítést, tesztelést és folyamatos fejlesztést a felhasználói igényeknek megfelelően.

UI/UX tervezés - Mobil/Desktop
 • Online arculat kialakítása (Look and Feel)
 • Drótvázak kiszínezése
 • Grid rendszer véglegesítése
 • Tipográfiai rendszer véglegesítése
 • Fotók, képek véglegesítése, optimalizálása
 • Kattintható prototípus (InvisionApp)
 • Tablet nézet tervezése (Opcionális)
+
+
+
+
+
+
+
Összesen
25.000 Ft / óra

Style guide

A weboldal style guide egy dokumentum vagy gyűjtemény, amely tartalmazza a weboldal tervezési elemeinek és stílusának irányelveit. Célja, hogy egységes és összehangolt megjelenést biztosítson, függetlenül attól, hogy a weboldal melyik részét tekintik meg a felhasználók. Ennek keretében meghatározásra kerülnek a logók és márkajelzések, a színpaletta, a betűtípusok és méretek, a grafikai elemek, az elrendezés és a rácsrendszer, valamint az interakciós animációk irányelvei. A felhasználói élményhez kapcsolódó irányelvek és példák is részét képezhetik ennek az útmutatónak, melyek segítik a következetes és professzionális megjelenés kialakítását az egész weboldalon.

Style Guide / Design system
 • Sketch alapú Style Guide készítése a digitális felületekhez
 • Tipográfia, színek használata
 • Fontosabb form elemek (táblázat, input, select, textarea, stb.)
 • Gombok, layerek, navigációs elemek használata
+
+
+
+
Összesen
249.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben egyedi árajánlat készül.
Weboldal készítés Budapesten és nemzetközi szinten
Weboldal készítés Tata, Weboldal készítés Veresegyház, Weboldal készítés Pásztó, Weboldal készítés Balassagyarmat, Weboldal készítés Vác, Weboldal készítés Ciprus, Weboldal készítés Szlovénia, Weboldal készítés Portugália, Weboldal készítés Spanyolország, Weboldal készítés Litvánia, Weboldal készítés Románia, Weboldal készítés Luxemburg, Weboldal készítés Lettország, Weboldal készítés Írország, Weboldal készítés Horvátország, Weboldal készítés Görögország, Weboldal készítés Olaszország, Weboldal készítés Málta, Weboldal készítés Svédország, Weboldal készítés Finnország, Weboldal készítés Franciaország, Weboldal készítés Dánia, Weboldal készítés Csehország, Weboldal készítés Bulgária, Weboldal készítés Belgium, Brüsszel, Weboldal készítés Hollandia, Weboldal készítés Lengyelország, Weboldal készítés Szlovákia, Weboldal készítés Anglia, Weboldal készítés Bajorország, Weboldal készítés Amerika, Weboldal készítés Németország, Weboldal készítés Svájc, Zürich, Weboldal készítés Ausztria, Bécs, Weboldal készítés Siófok, Weboldal készítés Hatvan, Weboldal készítés Balatonfüred, Weboldal készítés Balatonalmádi, Weboldal készítés Balaton, Weboldal készítés Hajdúnánás, Weboldal készítés Hajdúhadház, Weboldal készítés Hajdúdorog, Weboldal készítés Hajdúböszörmény, Weboldal készítés Fót, Weboldal készítés Mogyoród, Weboldal készítés Berettyóújfalu, Weboldal készítés Makó, Weboldal készítés Nagyatád, Weboldal készítés Sárbogárd, Weboldal készítés Monor, Weboldal készítés Albertirsa, Weboldal készítés Isaszeg, Weboldal készítés Tapolca, Weboldal készítés Gödöllő, Weboldal készítés Sopron, Weboldal készítés Soroksár, Weboldal készítés Tétény, Weboldal készítés Budafok, Weboldal készítés Csepel, Weboldal készítés Pesterzsébet, Weboldal készítés Kispest, Weboldal készítés Pestszentimre, Weboldal készítés Pestszentlőrinc, Weboldal készítés Rákosmente, Weboldal készítés Újpalota, Weboldal készítés Pestújhely, Weboldal készítés Rákospalota, Weboldal készítés Hegyvidék, Weboldal készítés Újbuda, Weboldal készítés Kőbánya, Weboldal készítés Ferencváros, Weboldal készítés Józsefváros, Weboldal készítés Erzsébetváros, Weboldal készítés Terézváros, Weboldal készítés Belváros, Weboldal készítés Újpest, Weboldal készítés Békásmegyer, Weboldal készítés Budaörs, Weboldal készítés Óbuda, Weboldal készítés Budavár, Weboldal készítés Lipótváros, Weboldal készítés XXIII. kerület, Weboldal készítés XXII. kerület, Weboldal készítés XXI. kerület, Weboldal készítés XX. kerület, Weboldal készítés XIX. kerület, Weboldal készítés XVIII. kerület, Weboldal készítés XVII. kerület, Weboldal készítés XVI. kerület, Weboldal készítés XV. kerület, Weboldal készítés XIV. kerület, Weboldal készítés XIII. kerület, Weboldal készítés XII. kerület, Weboldal készítés XI. kerület, Weboldal készítés X. kerület, Weboldal készítés IX. kerület, Weboldal készítés VIII. kerület, Weboldal készítés VII. kerület, Weboldal készítés VI. kerület, Weboldal készítés V. kerület,

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
SEO BUDAPEST
Kapcsolat Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Facebook) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Twitter) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Linkedin)
SEO BUDAPEST