Szabadúszó UI/UX Designer - Webdesigner

Bakos Szabolcsnak hívnak. Szabadúszó UI/UX Designer vagyok.


scroll down

Bemutatkozás

Az ember a márka mögött.


Digitális felületek tervezésével webdesignerként több mint 10 éve, UI/UX designer-ként közel 5 éve foglalkozom, ezen belül is a minimalista, letisztult reszponzív szabvány alapú weblapokra, webes applikációkra fókuszálva.

Rengeteg weboldal és webes applikáció születésénél voltam jelen, erősségeim a webes felületek tervezése (UI/UX), a szabványos reszponzív webdesign, webes applikációk tervezése, valamint az ezekkel kapcsolatos tanácsadás.Webdesigner múltamnak köszönhetően hibamentesen kódolok HTML5-ben és CSS3-ban. Habár kódolási képességeimet már csak saját projektjeimnél használom, a megszerzett tudás segít abban, hogy tisztában legyek azzal, mi az ami megvalósítható és mi az ami nem a digitális felületek tervezésekor.

19

Years of experience

Tapasztalt UI/UX designerként képes vagyok proaktívan végigvezetni a design folyamatokat, a konzultációtól az átadásig.


01

Személyre szabott vagyok

Azt árulom amit a nagy kreatív ügynökségek nem tudnak: agilitást, személyes hozzáállást, és gyorsaságot. Kiemelten figyelek arra, hogy a munkáim minősége minden esetben kitűnjön a tömegből.

02

Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezem

Nem ígérek olyat, amit később nem fogok tudni megcsinálni. Közel 20 év tapasztalatának köszönhetően tudom, hogy mit miért csinálok. Tudom mik az aktuális szakmai lehetőségek, ismerem a legfrissebb trendek.

03

Mindig betartom a határidőket

A szakmában a határidők betartása elég kényes pontja a projektnek. Ha megbízol egy munkával, nem fogsz csalódni, a megbeszélt határidőket mindig és minden esetben betartom, erre kiemelten figyelek.

04

Hiszek a tervezői gondolkodásmódban

UI/UX designerként nem csak arra fordítok gondot, hogy az üzleti szempontokat tükrözze a design, kiemelten figyelek a felhasználóbarát tervezésre is, ezzel megalapozva digitális terméked vagy szolgáltatásod sikerét.

05

Hiszek a letisztult, minimalista felületekben

Sok éves tapasztalatomnak köszönhetően én nem csak a felületek struktúráját tudom megtervezni, hanem arról is gondoskodom, hogy modern, elegáns és letisztult vizuális formába öntsem a terveket.

06

Nem vagyok IT arc

Velem normálisan át tudod beszélni a projekted részleteit. Nincsenek ködösítések, IT-s misztikumok, csak a színtiszta tények, emberi nyelven.

“Szabolccsal gördülékeny volt az együttműködés. Megértette, hogy cégünk mit képvisel, hogy mik az értékeink, hogy milyen célcsoportnak, mit szeretnénk kommunikálni és ezt határidőre, kompromisszumok nélkül megvalósította.”

Béres Gábor, Exact Solution Kft. – Ügyvezető

Quote
Bakos Szabolcs UI/UX Designer

Törekvés a tökéletességre


Szabadúszó UI/UX designerként a munkában maximalista vagyok, terveim pontosak és szabványosak. Kapcsolatban állok az ország legjobb szakembereivel, ezért a legegyszerűbb UI/UX vagy Webdesign feladattól kezdve a legkomplexebb kihívásig, szinte bármire tudok megoldást találni.Jelenleg Magyarország szívében Budapesten lakom, de bárhol képes vagyok dolgozni, ahol rendelkezésemre áll egy asztal és egy Wi-Fi kapcsolat. Munkaeszközeim terén az igényesség jellemez, kizárólag Apple termékekkel dolgozom közel 10 éve.


Vedd fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

UI/UX Design
Facebook Twitter Google+ Linkedin
Web Design