Google (SEO) keresőoptimalizálás

Google keresőoptimalizálás SEO csomagok a vállakozásodra szabva. Budapest.

Google keresőoptimalizálás SEO Budapest

Helyezd pozícióba a céged a Google keresőoptimalizálás segítségével

Tűnj ki a tömegből a Google találati listáiban és ne engedd, hogy a riválisaid vigyék el a látogatókat. Válaszd a számodra megfelelő keresőoptimalizálás csomagot.


Válj láthatóvá

Növeld az organikus forgalmad és törj előre a Google keresőjében, különben a riválisaid teszik meg ezt helyetted.

Előzd meg a riválisaid

Használd ki a Google optimalizálás összes lehetőségét, hogy Te vidd el a látogatókat és mindig az ellenfeleid előtt légy egy lépéssel.

Látogatók nélkül nincs üzlet

A mai internet által uralt digitális világban, minden weboldalt vagy webshopot üzemeltető cég számára elengedhetetlen a folyamatos keresőoptimalizálás megléte. Hiába tiéd a világ legszebb, legjobb weboldala, ha nincs az első oldalon a Google találati listáiban, akkor szinte teljesen láthatatlan marad a felhasználók számára.

Google keresőoptimalizálás

Google keresőoptimalizálás Budapest

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Ismerd meg a Google keresőoptimalizálás csomagok legfontosabb jellemzőit

Ügyfélre szabott SEO szolgáltatások, 0-24h rendelkezésre állás (email, telefon). Használd ki a Google keresőoptimalizálás (SEO) összes előnyét.


SEO stratégia tervezés

Google SEO stratégia

SEO tanácsadás, konzultáció és SEO stratégia megtervezése, kivitelezése a cégedre szabva.

Weboldal elemzés

Weboldal elemzés

Weboldal on-site és off-site elemzése (weboldal SEO audit), a hibák feltárása.

Webshop elemzés

Webshop elemzés

Webshop, webáruház on-site és off-site elemzése (webshop SEO audit), a hibák feltárása.

Kulcszóelemzés

Kulcsszókutatás

Kulcszóelemzés, kulcsszavak erősségének felmérése, javaslattétel.

Tartalomelemzés

Tartalomelemzés

Weboldalak és webshopok szöveges és képi tartalmainak elemzése, SEO hibák feltárása.

Linkelemzés

Linkelemzés

On-site, off-site linkek elemzése, toxikus linkek kivezetésével.

Technikai SEO elemzés

Technikai SEO elemzés

Weboldalak és webshopok HTML, CSS és JS alapú elemzése, SEO hibák feltárása.

Sebesség elemzés

Webhely sebesség elemzés

Webhelyek sebesség alapú elemzése, SEO hibák feltárása.

Keresőoptimalizálás SEO csomagok

Ingyenes árajánlat

Kérj ajánlatotKérj ajánlatot

Személyre szabott Google keresőoptimalizálás csomagok weboldalak, webshopok számára

Pörgesd fel a vállalkozásod a Google keresőjében és válassz a számodra megfelelő keresőoptimalizálás csomagok közül. Kérj ajánlatot.


SEO tanácsadás

Google (SEO) keresőoptimalizálás csomag
50.000Ft/óra

Tanácsadás, konzultáció alapú keresőoptimalizálás csomag

 • Hosszú távú szerződés esetén kedvezményes óradíjak
 • SEO konzultáció és stratégia
 • On-site és off-site SEO tanácsadás
 • Technikai SEO tanácsadás
 • Tartalmi SEO tanácsadás

SEO szövegírás

Google (SEO) keresőoptimalizálás csomag
15.000Ft/óra

Tartalomgyártás alapú keresőoptimalizálás csomag

 • Hosszú távú szerződés esetén kedvezményes óradíjak
 • Keresőoptimalizált tartalom, blog, cikk, szövegírás
 • Tartalom kulcsszókutatás
 • Tartalom keresőoptimalizálás
 • Tartalom audit

SEO elemzés (Audit)

Google (SEO) keresőoptimalizálás csomag
25.000Ft/óra

SEO audit keresőoptimalizálás csomag

 • Hosszú távú szerződés esetén kedvezményes óradíjak
 • Technikai problémák (HTML, CSS, JS) felmérése, auditálása
 • Webhely sebesség (Pagespeed) felmérése, auditálása
 • Meta adatok felmérése, auditálása
 • Kulcsszavak felmérése, auditálása
 • Tartalom, duplikált tartalom felmérése, auditálása
 • Linkek, toxikus linkek felmérése, auditálása

Havidíjas SEO

Google (SEO) keresőoptimalizálás csomag
25.000Ft/óra

Havidíjas keresőoptimalizálás csomag

 • Hosszú távú szerződés esetén kedvezményes óradíjak
 • SEO konzultáció, stratégia felépítése
 • Technikai SEO audit, javaslat adás a fejlesztők számára
 • Tartalmi SEO audit, javaslat adás a fejlesztők számára
 • SEO link audit, toxikus linkek kivezetése
 • Folyamatos telefon, email support
 • Havi SEO helyzetjelentés
Google keresőoptimalizálás (SEO) Budapest. A megjelölt csomagok árai tájékoztató jellegűek, minden esetben egyedi árajánlat készül.

A Google keresőoptimalizálás (SEO) csomagok legfontosabb elemei

Alapos elemzés, megfelelően kiválasztott stratégia, alaposan átgondolt tartalom, professzionális szakértői tanácsadás és hatékony optimalizálás.01

Google SEO tanácsadás

A személyes konzultáció során ismertetheted, hogy pontosan milyen SEO problémákkal küzd a webhelyed. Átnézzük a problémás részeket és röviden átvesszük, hogy milyen további lépésekre van szükséged, a problémák forrásának megtalálásához. A SEO tanácsadás lehet alkalmi konzultáció, vagy egy hosszútávú projekt indító pontja is.


03

Google SEO elemzés

A SEO audit, a leghatékonyabb módja a webhelyedet érintő SEO problémák feltárásának. Egy auditot több fajta szempont alapján is el lehet végezni. Létezik specifikus audit, ami csak egy kiválasztott szegmensre fókuszál és létezik globális audit, ahol összeségében minden lehetséges módon elemzés alá kerülnek a webhelyed oldalai.


02

Google SEO stratégia

Ha meg van a látleletet és láthatóak a webhelyed gyenge pontjai, akkor kezdetét veszi a lehetséges megoldások kidolgozása. Sok esetben nem állapítható meg egyértelműen egy probléma forrása, ezért a további lépések megtervezése, a SEO stratégia, kiemelten fontos része a keresőoptimalizálás folyamatának.


04

Google SEO monitoring

A folyamatos monitorning hiányában, nem fogsz tudni állandó pozíciókat elérni a Google találati listáiban. Havidíjas keresőoptimalizálás csomag segítségével a webhelyed folyamatos elemzés és monitorozás alá kerül, így folyamatosan ismerni fogod, hogy mely oldalaidnál szükséges a beavatkozás és az optimalizálások folytatása.


05

Google SEO versenytárselemzés

A versenytársak erősségeinek és gyengeségeinek ismerete, a megfelelően megtervezett SEO stratégia kulcsfontosságú eleme. Ha nem ismered a ellenfeleid gyenge pontjait, hogyan szeretnéd legyőzni őket? Erre a problémára kínál megoldást a SEO versenytárselemzés.


06

Google SEO tartalomírás

Nem létezik előkelő Google pozíció megfelelően megírt, megtervezett releváns tartalmak nélkül. Amennyiben kulcspozíciókat szeretnél elérni a Google találati listáiban, szükséged lesz hatékony tartalmakra. Erre nyújt hatékony megoldást a keresőoptimalizált tartalomírás.

Google keresőoptimalizálás (SEO) csomagok, kérdések, tudnivalók


Mire jó a SEO tanácsadás csomag?

Amennyiben weboldal vagy webshop tulajdonos vagy és saját magad foglalkozol a keresőoptimalizálással, a SEO tanácsadás csomag a te választásod. A SEO tanácsadás hasznos lehet számodra, ha elakadtál a keresőoptimalizálásban, ötletek, javaslatok kellenek, nem tudod merre indulj el, hogyan optimalizáld tovább a webhelyed tartalmait.


Mire jó a SEO audit keresőoptimalizálás csomag?

A SEO audit egy teljes körű elemzés, mely a weboldalad vagy webshopod SEO hibáinak a feltérképezésére szolgál. A SEO audit a te választásod, ha kíváncsi vagy hol és mit kell javítani, vagy módosítani a weboldaladon vagy webshopodon, hogy jobban szerepeljen a Google találati listáiban. A SEO audit a lehetséges hibákat tárja fel, melyek javítása a megrendelő feladata. Vedd figyelembe azt is, hogy a teljes körű SEO audit egy időigényes, több hetes folyamat.


Mire jó a havidíjas SEO keresőoptimalizálás csomag?

A hatékony keresőoptimalizálás folyamatos analitikát és optimalizálást igényel. Amennyiben hosszútávban gondolkozol, a havidíjas SEO keresőoptimalizálás csomag a te választásod. A havidíjas SEO csomag célja, a hosszútávú SEO stratégia kialakítása, a meglévő oldalak, tartalmak folyamatos optimalizálása, valamint az új optimalizált tartalmak létrehozása az egyre magasabb találati eredmények elérésének érdekében.


Mire jó a SEO cikkírás keresőoptimalizálás csomag?

A leggyorsabb eredményt a keresőoptimalizálásban, a megfelelően megírt és optimalizált tartalmak segítségével érheted el. A keresőoptimalizált szövegírás, viszont egy bonyolult és időigényes feladat, amely a megfelelő szó összetételű szövegíráson felül analitikát és kutatást is igényel. Ha szeretnéd megpörgetni az organikus találataidat, a SEO cikkírás keresőoptimalizálás csomag a te választásod lehet.


A szolgáltatások árai tájékoztató jellegűek, minden esetben egyedi árajánlat készül.
Keresőoptimalizálás országosan
Keresőoptimalizálás (SEO) Siófok, Keresőoptimalizálás (SEO) Hatvan, Keresőoptimalizálás (SEO) Balatonfüred, Keresőoptimalizálás (SEO) Balatonalmádi, Keresőoptimalizálás (SEO) Balaton, Keresőoptimalizálás (SEO) Hajdúnánás, Keresőoptimalizálás (SEO) Hajdúhadház, Keresőoptimalizálás (SEO) Hajdúdorog, Keresőoptimalizálás (SEO) Hajdúböszörmény, Keresőoptimalizálás (SEO) Fót, Keresőoptimalizálás (SEO) Mogyoród, Keresőoptimalizálás (SEO) Berettyóújfalu, Keresőoptimalizálás (SEO) Makó, Keresőoptimalizálás (SEO) Nagyatád, Keresőoptimalizálás (SEO) Sárbogárd, Keresőoptimalizálás (SEO) Monor, Keresőoptimalizálás (SEO) Albertirsa, Keresőoptimalizálás (SEO) Isaszeg, Keresőoptimalizálás (SEO) Tapolca, Keresőoptimalizálás (SEO) Gödöllő, Keresőoptimalizálás (SEO) Sopron, Keresőoptimalizálás (SEO) Soroksár, Keresőoptimalizálás (SEO) Tétény, Keresőoptimalizálás (SEO) Budafok, Keresőoptimalizálás (SEO) Csepel, Keresőoptimalizálás (SEO) Pesterzsébet, Keresőoptimalizálás (SEO) Kispest, Keresőoptimalizálás (SEO) Pestszentimre, Keresőoptimalizálás (SEO) Pestszentlőrinc, Keresőoptimalizálás (SEO) Rákosmente, Keresőoptimalizálás (SEO) Újpalota, Keresőoptimalizálás (SEO) Pestújhely, Keresőoptimalizálás (SEO) Rákospalota, Keresőoptimalizálás (SEO) Hegyvidék, Keresőoptimalizálás (SEO) Újbuda, Keresőoptimalizálás (SEO) Kőbánya, Keresőoptimalizálás (SEO) Ferencváros, Keresőoptimalizálás (SEO) Józsefváros, Keresőoptimalizálás (SEO) Erzsébetváros, Keresőoptimalizálás (SEO) Terézváros, Keresőoptimalizálás (SEO) Belváros, Keresőoptimalizálás (SEO) Újpest, Keresőoptimalizálás (SEO) Békásmegyer, Keresőoptimalizálás (SEO) Budaörs, Keresőoptimalizálás (SEO) Óbuda, Keresőoptimalizálás (SEO) Budavár, Keresőoptimalizálás (SEO) Lipótváros, Keresőoptimalizálás (SEO) XXIII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XXII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XXI. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XX. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XIX. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XVIII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XVII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XVI. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XV. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XIV. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XIII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) XI. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) X. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) IX. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) VIII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) VII. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) VI. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) V. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) IV. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) III. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) II. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) I. kerület, Keresőoptimalizálás (SEO) Zugló, Keresőoptimalizálás (SEO) Dunakeszi, Keresőoptimalizálás (SEO) Zalaegerszeg, Keresőoptimalizálás (SEO) Veszprém, Keresőoptimalizálás (SEO) Tatabánya, Keresőoptimalizálás (SEO) Szombathely, Keresőoptimalizálás (SEO) Szolnok, Keresőoptimalizálás (SEO) Székesfehérvár, Keresőoptimalizálás (SEO) Szekszárd, Keresőoptimalizálás (SEO) Szeged, Keresőoptimalizálás (SEO) Pécs, Keresőoptimalizálás (SEO) Nyíregyháza, Keresőoptimalizálás (SEO) Miskolc, Keresőoptimalizálás (SEO) Kecskemét, Keresőoptimalizálás (SEO) Kaposvár, Keresőoptimalizálás (SEO) Győr, Keresőoptimalizálás (SEO) Eger, Keresőoptimalizálás (SEO) Debrecen, Keresőoptimalizálás (SEO) Békéscsaba, Keresőoptimalizálás (SEO) Salgótarján,

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
Kapcsolat Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Facebook) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Twitter) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Linkedin)