ShopRenter webáruház készítés - Előnyök és hátrányok

A ShopRenter Magyarország piacvezető bérelhető webáruház rendszere. A népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint a több mint 3500 hazai webshop tulajdonos, aki a webáruház platformjának a ShopRenter-t választotta.

Webáruház készítés
Webáruház design
Frissítve: 2023.01.19 - Szerző: Bakos Szabolcs

Ha webáruház indításán töröd a fejed, általában mindig az első kérdések között merül fel, hogy egyedi fejlesztésű webáruházzal indulj, vagy esetleg válasz egy webáruház motort a piacról, esetleg bérelj webáruház rendszert. A döntés nem könnyű. Ebben a bejegyzésemben a ShopRenter bérelhető webáruház rendszer előnyeit és hátrányait fogom ecsetelni neked.

Mi az a ShopRenter?

Napjainkban egyre népszerűbbek a bérelhető webáruház rendszerek, hiszen az internet fejlődésének köszönhetően mára már teljes mértékben képesek felvenni a versenyt a telepítést igénylő riválisaikkal szemben is. Világviszonylatban a Shopify webáruház rendszer a bérelhető webshop rendszerek királya, itthon viszont a ShopRenter webáruház rendszer örvend nagyobb népszerűségnek.

ShopRenter webáruház készítés

A ShopRenter webáruház előnyei

A Shoprenter webáruház rendszer rengeteget fejlődött az elmúlt évek során. Webáruház készítés szempontjából a ShopRenter legnagyobb előnye azon felül, hogy a rendszer dinamikusan fejlődik, az egyértelműen az egyedülálló támogatás a hazai kereskedők számára. Ha bármi problémád adódik, egyszerűen és gyorsan tudsz támogatást, vagy segítséget kérni, nem kell külföldre telefonálgatnod, ahol vagy el tudod érni a supportot vagy sem.

  • Folyamatosan fejlődő webáruház motor
  • Könnyen telepíthető külső alkalmazások
  • Kiemelt ügyféltámogatás
  • Rendszeres oktatás az érdeklődők számára

Nézzük át egy kicsit a ShopRenter webáruház készítés előnyeit:

ShopRenter egy költséghatékony bérelhető webáruház rendszer

A ShopRenter bérelhető webáruház rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell saját webshop motort fejlesztetned vagy vásárolnod, hanem elég bérelned havi pár ezer forintért, ami egy rendkívül költséghatékony megoldás.

A ShopRenter bérelhető webáruház rendszer folyamatosan fejlődik

A ShopRenter webáruház rendszer folyamatosan fejlődik, hiszen egy stabil nagy létszámú fejlesztői csapat dolgozik rajta. Gyakorlatilag olyan mintha egy fejlesztői csapat folyamatosan dolgozna neked, hogy minél több funkció kerüljön a ShopRenter webáruházadba. Egy egyedi fejlesztésű webáruház sosem fog rendelkezni annyi funkcióval mint egy ShopRenter webáruház. Ez tény.

ShopRenter webáruház készítés

A ShopRenter bérelhető webáruház rendszer skálázható előfizetéssel rendelkezik

Pár száz terméked van, esetleg több ezer? Nem mindegy ugyanis, hogy mennyi terméket szeretnél árulni a webshopodban. A ShopRenter webshop rendszer stabilan képes kiszolgálni akár egy több tíz ezeres termékszámmal rendelkező webáruházat is. A skálázható előfizetés előnye, hogy a termékszámtól és az extra funkcióktól függően, te döntheted el mennyit szeretnél fizetni a webáruházad bérléséért havonta.

A ShopRenter bérelhető webáruház rendszer saját tárhellyel rendelkezik

A ShopRenter webáruház készítés során nem kell foglalkoznod szerverbérléssel és egy rendszergazda fizetésével, ugyanis a webáruházad hostingját a ShopRenter biztosítja a saját stabil szerverén, amit napi 24 órában monitoroznak és naponta készítenek biztonsági mentést a webáruházadról.

A Shoprenter bérelhető webáruház rendszer tudása könnyedén bővíthető a beépített alkalmazások segítségével

A Shoprenter platformon belül pár kattintással könnyedén felruházhatod a webshopod jobbnál jobb funkciókkal. A beépített ShopRenter-es alkalmazások segítségével rengeteg időt és pénzt spórolhatsz a webáruház készítés során és akár gyorsan és hatékonyan összekötheted a ShopRenter webáruházad más támogatott rendszerekkel is.

A Shoprenter webáruház hátrányai

Mikor nem érdemes ShopRenter webáruház készítésben gondolkoznod? Nézzük át a hátrányokat is.

Speciális igények esetén az egyedi webáruház készítés jobb választás lehet számodra

A ShopRenter webáruház rendszer bár rengeteg dologra képes, de ha teljesen egyedi funkciókra van szükséged, ha például teljesen egyedi rendszerrel kell összekötnöd a webáruházad, ha egyedi ügyviteli, egyedi logisztikai, egyedi raktárkezelő rendszerrel rendelkezel, akkor érdemesebb lehet egyedi fejlesztésű webáruház készítésben gondolkoznod, ahol teljesen a te speciális igényeidre tudják csiszolni a webáruházad tudását.

Van olyan ügyfelem aki átnézte a ShopRenter képességeit és nagyon tetszett neki, de egyedi ügyviteli rendszerrel és logisztikai rendszerrel dolgozik ezért egyedi webáruház rendszer készítés mellett döntött. A választása jó döntésnek bizonyult, ugyanis több éve sikeresen dolgozunk a webáruházán és a bevételei folyamatosan emelkednek.

ShopRenter: sablonok, design és UX szempontok

UX szempontjából a ShopRenter webshop rendszerének moduljai alapvetően rendben vannak, kifejezetten a vásárlási folyamat (kosár modul) minőségét emelném ki, ami nagyon kulturált, átgondolt és ennek köszönhetően könnyen és gyorsan lehet vásárolni egy ShopRenter webshopból. Design szempontjából a ShopRenter viszont le van maradva. Az alap sablonok gyenge minőségűek, ezért gyakorlatilag rá vagy kényszerítve, hogy rendelj egyedi sablont a cégtől, vagy ha nem bírod megfizetni külsőssel kell mókoltatnod valamit. Ennek köszönhetően a ShopRenter webshopok felületeinek minősége igen hullámzó.

Ha a letisztult, funkcionális admin felületek kedveled, a Shopify bérelhető webáruház rendszer jobb választás lehet számodra

A ShopRenter rengeteg funkcióval rendelkezik és ez az előnye egyben a hátránya is. Egyszerűen túl sok mindent állíthatsz a ShopRenter admin felületeken, ami elsőre átláthatatlannak tűnhet. Bár a ShopRenter adminisztrációs felületein sokat csiszoltak az elmúlt években, a Shopify adminja egyszerűen kenterbe veri a ShopRentert. Van olyan ügyfelem akinek ez rendkívül fontos és emiatt a Shopify bérelhető webáruház rendszert választotta.

Ha nincs büdzséd designer-re, ha limitált büdzséd van a webáruházad design-jára, a Shopify bérelhető webáruház rendszer jobb választás lehet számodra

A leendő vásárlói célközönséged számára kialakított egyedi webáruház design megtervezése kulcsfontosságú elem a ShopRenter webáruház készítés során. Ennek ellenére nem mindenki engedhet meg magának az egyedi webáruház design tervezést a webshopja indulásakor. A ShopRenter bár rendelkezik alap design sablonokkal, a módosításuk komolyabb fejlesztői tudást igényel, amit meg kell fizetned. A Shopify bérelhető webáruház rendszer a ShopRenter-rel szemben viszont rengeteg prémium design sablont kínál 50 000 forintos induló ártól, amit viszonylag alacsony fejlesztői tudással is átszabhatsz elfogadható minőségűre, vagy a ShopRenter-hez képest jóval olcsóbban testreszabathatsz egy designer segítségével.

Shopify webáruház készítés

ShopRenter webáruház csomagok

A ShopRenter webáruház készítés alapja a megfelelő havidíj alapú ShopRenter csomag kiválasztása. Nézzük át a lehetőségeket.

A ShopRenter bérelhető webáruház rendszer jelenleg 4 választható havidíj alapú csomaggal rendelkezik. Jelenleg bronz, silver, gold és platinum elnevezésű csomagok közül tudsz választani. A fizetés tekintetében lehetőséged van a kiválasztott ShopRenter csomagot havi, negyedéves, vagy éves díjfizetéssel rendezni, értelemszerűen a negyedéves, vagy éves fizetések esetében egyre nagyobb kedvezményt kapsz az árakból.

Nézzük át milyen alapvető különbségek vannak a ShopRenter webáruház csomagjai között.

ShopRenter Bronz csomag

  • Maximum 1.000 termék
  • Elérhető az összes ShopRenter design sablon
  • Alapvető webáruház funkciók
  • SEO barát oldalak
  • Tömeges termék feltöltés
  • Mobilra optimalizált webáruház megjelenítés
  • Kuponok, akciók
  • Intelligens termékajánlás
  • Max. 1 alkalmazás telepítése

Ha ShopRenter webáruház készítésben gondolkozol a ShopRenter Bronz csomag a legkisebb választható ShopRenter előfizetés. A rendkívül kedvező havidíj mellett, csak alap funkciókat kapsz és limitált képességeket. A ShopRenter Bronz csomag legnagyobb hátránya, hogy a digitális: bankkártyás fizetés, PayPal fizetés nem lesz elérhető a ShopRenter webáruházadban, valamint a CMS+ modul hiánya miatt, ha blogolni akarsz külsős rendszert kell használnod. Ha nagyon minimális büdzsével rendelkezel, vagy pár terméket akarsz árulni kizárólag kézpénzes fizetéssel, akkor lehet opció ez a csomag számodra.

Teszteld a ShopRenter Bronz csomagot 14 napig ingyen

ShopRenter webáruház készítés

ShopRenter Silver csomag

A ShopRenter Bronz csomagon felül:

  • Max. 5.000 termék
  • Beépített számlázó
  • Hírlevél rendszer
  • Bankkártyás fizetés, PayPal fizetés
  • Termékmegosztó oldalakkal való integráció
  • Instagram shop szinkronizálás
  • Facebook bolt szinkronizálás
  • Dinamikus termékhirdetések megjelenítése
  • Max. 5 alkalmazás telepítése

A ShopRenter Silver csomag gyakorlatilag mindent tud amit a ShopRenter Bronz csomag, viszont itt már akár 5000 terméket is feltölthetsz. A legfontosabb a ShopRenter Silver csomagban, hogy megkapod a Bankkártyás fizetést, PayPal fizetést, a termékmegosztó oldalakkal való integrációt (árukereső, árgép, stb), valamint a CMS pluszt (Fejlett tartalomkezelő és blogrendszert) is, így végre tudsz blogolni és egyedi tartalmú oldalakat létrehozni a ShopRenter rendszerén belül.

Teszteld a ShopRenter Silver csomagot 14 napig ingyen

ShopRenter Gold csomag

A ShopRenter Silver csomagon felül:

  • Max. 20.000 termék
  • Lehetőség a termék adatok automatikus frissítésére külső szoftverből (API)
  • Többnyelvűség
  • Affiliate rendszer
  • Hűségpont rendszer
  • Csomagkészítő
  • Elhagyott kosár értesítő
  • Max. 15 alkalmazás telepítése

A ShopRenter Gold csomag gyakorlatilag az a csomag, amivel ki tudod használni a bérelhető webáruház rendszer szinte összes képességét. A ShopRenter Gold csomag mindent tud amit a ShopRenter Silver csomag, viszont itt már akár 20.000 terméket is feltölthetsz a webshopodba. Ennél a csomagnál már van minden finomság, többnyelvűség, elhagyott kosár értesítő, szűrés rendszer, affiliate rendszer, de ami miatt ez a ShopRenter csomag a legnépszerűbb az az automatikus integráció a ShopRenter saját API-ján keresztül. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a ShopRenter webáruházad összekötheted a kedvenc nagykereddel (amennyiben biztosít számodra elérést) és ha bármilyen általad felhasznált adat (pl. termék ár) változik a nagyker rendszerében az automatikusan lemódosul a te webáruházad rendszerében is.

Teszteld a ShopRenter Gold csomagot 14 napig ingyen

ShopRenter webáruház készítés

ShopRenter Platinum csomag

A ShopRenter Gold csomagon felül:

  • Max. 60.000 termék
  • Egyedi jogosultság kezelés
  • VIP szerver (120 000+ egyedi oldallátogatás)
  • Kiemelt technikai támogatás
  • Rendezvény belépők
  • Korlátlan alkalmazás

Üdv a VIP szektorban. A ShopRenter Platinum csomag gyakorlatilag mindent tud amit a ShopRenter Gold csomag, viszont itt már akár 60.000 terméket is feltölthetsz.

A ShopRenter Platinum csomag akkor lehet a te választásod, ha nagyban játszol, vagy ha csak egyszerűen szeretnéd, ha kiemelt figyelmet kapjanak a webáruházzal kapcsolatos kéréseid, igényeid. ShopRenter Platinum csomag előfizetőként dedikált telefonszámot kapsz és prioritásos technikai támogatást a ShopRentertől.

Teszteld a ShopRenter Platinum csomagot 14 napig ingyen

Bakos Szabolcs

A bejegyzés szerzője

Bakos Szabolcsnak hívnak. Keresőoptimalizálással és felhasználói élmény tervezéssel foglalkozom több mint 20 év tapasztalattal a hátam mögött.
Elérhetőségeim - Facebook, Twitter, LinkedIn vagy Email.

Gyakori kérdések


Mi az a ShopRenter?

A ShopRenter egy magyar fejlesztésű bérelhetős webáruház rendszer, ami rendkívül nagy népszerűségnek örvend Magyarországon.

Mennyire megbízható a ShopRenter?

A ShopRenter már több mint 5000 webáruházat szolgál ki évek óta, tehát elmondható, hogy megbízható a rendszere.



További bejegyzések


Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
SEO BUDAPEST
Kapcsolat Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Facebook) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Twitter) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Linkedin)
SEO BUDAPEST