A legjobb ingyenes online képszerkesztő programok 2024-ben

Képszerkesztés ingyen, Photoshop nélkül! Lehetséges? Ismerd meg a legjobb ingyenes online képszerkesztő programokat.

Weboldal készítés
Frissítve: 2024.01.16 - Szerző: Bakos Szabolcs

Az internet technológiák rohamos fejlődésének köszönhetően, az ingyenes online képszerkesztő programok napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem volt ez mindig így, hiszen korábban, sőt még napjainkban is szinte mindenki a Photoshop-ot használta, használja, a fotók, képek retusálásához, módosításához vagy szerkesztéséhez. Itt az ideje a váltásnak, hiszen a legnépszerűbb és egyben legjobb online képszerkesztő programok segítségével, gyakorlatilag tökéletesen szerkesztheted a fotóidat, képeidet bármilyen fennakadás nélkül. Nem kell telepítgetned, nem kell konfigurálnod semmit, egyszerűen elindítod a böngésződ és kezdheted a szerkesztését.

Mik az online képszerkesztő programok előnyei?

Az online képszerkesztő programoknak rengeteg előnyük van, nézzük át mik a legfontosabbak:

  • Elérhetőség: Az online képszerkesztő programok bárhol, bármikor elérhetőek, így bárhol dolgozhatsz a fotóidon, képeiden, amikor csak szeretnél
  • Könnyű használhatóság: Az online képszerkesztő programok általában intuitív felületekkel rendelkeznek, így kezdők is könnyen megtanulhatják használni őket
  • Költséghatékonyság: Az online képszerkesztők általában ingyenesek vagy alacsony havidíjat kérnek el használatukért, így nem kell egyszerre nagy összeget fizetned, ha képszerkesztő szoftvert szeretnél használni
  • Online tárolási lehetőség: Az online képszerkesztők többnyire tárolási lehetőséget is biztosítanak, így a képeidet biztonságban tudhatod és bármikor elérheted
  • Közösségi lehetőségek: Az online képszerkesztő programok többnyire lehetővé teszik a több felhasználó együttműködését is, így több emberrel is dolgozhatsz egy képen, vagy fotón egy időben

Mik az online képszerkesztő programok hátrányai?

Az online képszerkesztő programok hátrányai közé tartozik, hogy ezek a szoftverek általában csak internetkapcsolattal használhatók, így ha nincs internet hozzáférésed, akkor nem tudod használni őket. Másik hátrányuk, hogy az online képszerkesztő programok általában korlátozott funkciókkal rendelkeznek, így ha profi minőségű képszerkesztést szeretnél végezni, akkor valószínűleg szükséged lesz a prémium funkciók megvásárlására vagy egy professzionális fizetős képszerkesztő programra.

Az online képszerkesztő programok biztonsági kockázatot is jelenthetnek, mert a feltöltött képek esetlegesen megoszthatóakká válhatnak vagy visszaélhetnek velük. Végül pedig, az online képszerkesztő programok általában a böngésző alatt futnak, így ha a böngésződ lassú, akkor az komolyan befolyásolhatja ezeknek a programoknak a teljesítményét.

A legjobb ingyenes online képszerkesztő programok

Ebben a cikkben különböző tudást igénylő online képszerkesztő programokat gyűjtöttem össze, hogy könnyedén megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt. Van amelyik nagyon egyszerű, csúszka és ikon rendszerrel kezelhető és van amelyik kezelőfelülete inkább a már jól megszokott Photoshop felületeire hajaz. A legtöbb online képszerkesztő a modern HTML5 használatával készült, ami azt jelenti, hogy szinte bármelyik modern webböngészőben használhatod őket. A legjobb az egészben, hogy bár szinte az összes online képszerkesztőnek van prémium funkciója, az alapvető eszközeik mind szabadon használhatóak és teljesen ingyenesek!

Csapjunk is bele!

1. Canva - A legnépszerűbb magyar nyelvű online képszerkesztő program

www.canva.com

  • Hatalmas sablonválaszték
  • Mobilalkalmazásból is elérhető
  • A legjobb sablonok fizetősek
Canva ingyenes online képszerkesztő program

A személyes kedvencem a Canva, egy online képszerkesztő program, ami az összes modern böngészőben tökéletesen fut. Tökéletes választás lehet névjegykártyák, meghívók, poszterek, plakátok, prospektusok és a közösségi médiában megjelenő látványos képek, fotók szerkesztéséhez. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően kezdők is könnyen megtalálják azokat a funkciókat, amikre szükségük van. Ha egy egyszerű, de hatékony online képszerkesztő programot keresel, a Canva tökéletes választás lehet a számodra.

Ezenkívül a Canva rendelkezik egy hatalmas képgalériával, amelyből választhatsz képeket, illetve a programban található számos sablon segítségével könnyedén létrehozhatsz profi kinézetű képeket, grafikákat vagy infografikákat. A Canva teljesen ingyenes, ami tökéletes megoldás lehet az otthoni felhasználók számára. Egyszerűen csak regisztrálnod kell az e-mail címeddel, és azonnal több százezer sablon közül válogathatsz! Természetesen az ingyenes verzióban az össze sablont nem érheted el, de ha előfizetsz, kimeríthetetlen mennyiségű sablon, stock fotó és videó fog a rendelkezésedre állni, megfizethető áron!

A Canva ereje abban rejlik, hogy rendkívül egyszerű és nagyszerű a kezelése, tehát a használatával, már minimális tudással is komoly képszerkesztési eredményeket érhetsz el. A szövegszerkesztője rendkívül egyszerű és intuitív és a több ezer sablon segítségével rendkívül gyorsan cserélheted a grafikáid hátterét, kinézetét. Továbbá, a Canva lehetőséget biztosít a munkák megosztására és együttműködésére is, így több ember is dolgozhat egy képen egy időben. A Canva egyszerűsége egyben a hátránya is, ha Photoshop szintű komoly képi manipulációkkal rendelkező képszerkesztőt keresel a Canva nem a te választásod lesz.

A Canva azért népszerű, mert rendkívül sokoldalú és felhasználóbarát tervezőplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára széles körű tervezési lehetőségek kihasználását. Az egyszerű és intuitív felületével bármikor könnyedén létrehozhatsz látványos grafikákat, prezentációkat, közösségi média posztokat és még sok más hasznos tartalmat. Emellett a Canva által kínált ingyenes sablonok és elemek segítségével villámgyorsan és könnyedén létrehozhatsz egyedi és lenyűgöző dizájnokat, bármiféle design tudás nélkül!

A Canva képszerkesztő magyar nyelven is elérhető?

Igen, a Canva képszerkesztő platform elérhető magyar nyelven is. A Canva egy nagyon népszerű és sokoldalú online tervezőeszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára grafikák, prezentációk, közösségi média posztok, plakátok és még sok más tartalom létrehozását. A felhasználók könnyedén kezelhetik és testreszabhatják a Canva által kínált sablonokat, elemeket és eszközöket a kreatív projektek létrehozásához.

Hogyan kell átállítani a Canva képszerkesztő felületeit magyar nyelvűre?

A Canva magyar nyelven is biztosítja a felhasználóknak a könnyű kezelhetőséget és az intuitív szerkesztési élményt a tartalomtervezés során. A Canva felhasználói felületének magyar nyelvű beállításához kövesd az alábbi lépéseket:

  • Nyisd meg a Canva weboldalát a böngésződben
  • Jelentkezz be a Canva fiókodba, vagy hozz létre egy új fiókot, ha még nincs
  • Ha bejelentkeztél és a Canva főoldalán vagy, kattints a jobb felső sarokban található profilképedre vagy az önéletrajzod ikonjára
  • A legördülő menüben válaszd ki a "Account settings" (Fiókbeállítások) lehetőséget
  • Az Account settings oldalon keresd meg a "Language" (Nyelv) részt, és kattints a mellette található szerkesztés ikonra (kis ceruza ikon)
  • A nyelv beállításához válaszd ki a legördülő menüből a "Magyar" nyelvet
  • Mentsd el a beállításokat, és frissítsd a lapot

2. Pixlr - Gyors és hatékony online képszerkesztő

www.pixlr.com

  • Stílusos kivitel
  • Gyors
  • Támogatja a rétegek használatát
Pixlr ingyenes online képszerkesztő program

A Pixlr kiváló választás azok számára, akik mobilitást keresnek és szeretnének könnyedén és hatékonyan szerkeszteni képeiket. A Pixlr X, mint a Pixlr Editor utódja, hosszú ideig a kedvenc ingyenes online fotószerkesztőm volt. Az új Pixlr X már HTML5 alapokon nyugszik, így bármely modern böngészőben futtatható, ráadásul a Flash használatának elhagyásával még biztonságosabbá és megbízhatóbbá vált. A Pixlr X felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely könnyen használható és intuitív módon vezeti végig a felhasználókat a szerkesztési folyamaton. A designja a Photoshop Express-re emlékeztet, és lehetőséget nyújt a sötét vagy világos színvilág kiválasztására, hogy a felhasználók személyes preferenciájuk szerint alakíthassák ki a munkaterületet.

A Pixlr rendkívül sokoldalú képszerkesztő program, amely lehetővé teszi a finom változtatásokat a színekben és a telítettségben, az élesség és elmosás beállítását, valamint a különböző matricák és keretek alkalmazását a képeken és fotókon. Emellett könnyedén kombinálhatsz több képet is, hogy egyedülálló kompozíciókat hozz létre. A Pixlr rendkívül gyors és hatékony, így akár nagy mennyiségű képet is könnyedén szerkeszthetsz vele. A rétegtámogatás lehetővé teszi, hogy külön rétegekre helyezd az elemeket, ami nagy rugalmasságot nyújt a szerkesztés során. Ez egy olyan funkció, amit a legtöbb ingyenes online képszerkesztőben nem találsz meg.

Összességében a Pixlr kiváló választás mind a kezdők, mind a tapasztalt felhasználók számára, akik szeretnének professzionális szintű képszerkesztést végezni könnyen és gyorsan. A széleskörű funkciók és a felhasználóbarát kezelőfelület segítségével bármilyen kreatív elképzelést valósíthatsz meg és varázsolhatsz egyedi képeket és fotókat.

3. Fotor - Fotók, képek gyors feljavítása

www.fotor.com

  • Prémium szűrők (filterek)
  • Nagy felbontású exportálási lehetőségek
  • Nincs bővítmény támogatás
Fotor ingyenes online képszerkesztő program

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő program, amely ideális a képek, fotók minőségének gyors és egyszerű feljavítására. Segítségével könnyedén frissítheted a fotóidat, finomhangolhatod a részleteket és kiemelheted a színeket. Emellett számos speciális eszköz áll rendelkezésedre, hogy még professzionálisabb hatást érhess el. Ha speciális retusálási igényeid vannak, a Fotor rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek segítenek eltüntetni a bőrhibákat, simítani a ráncokat és kiegyenlíteni az arcszínt. Ezzel könnyedén érheted el a tökéletes portréfotókat. A Fotor további előnye, hogy könnyen kezelhető és felhasználóbarát. Intuitív felületének köszönhetően gyorsan megtalálod a kívánt eszközöket és szűrőket. A program gyorsan és hatékonyan dolgozik, így időt takaríthatsz meg a képszerkesztés során. Ne felejtsük el említeni a Fotor kiváló tárolási és megosztási lehetőségeit. A fotóidat könnyedén mentheted a felhőbe, megoszthatod közösségi média platformokon, vagy akár nyomtathatod is őket.

Összességében a Fotor egy sokoldalú és hatékony képszerkesztő program, amely mindenféle felhasználó számára megfelelő lehetőségeket nyújt. Legyen szó egyszerű javításokról vagy komplexebb műveletekről, a Fotor minden igényt kielégít. Próbáld ki most és fedezd fel a képszerkesztés új lehetőségeit!

4. Adobe Photoshop Express - Sokoldalú és professzionális szintű képszerkesztő

www.adobe.com/hu/products/photoshop-express.html

  • Speciális szűrők
  • Stílusos kivitel
  • Mobilon csak applikációból működik
Adobe Photoshop Express ingyenes online képszerkesztő program

Ahogy a neve is sugallja, az Adobe Photoshop Express az Adobe vállalat világvezető képszerkesztő szoftverének, a Photoshop-nak a lebutított, böngészőalapú változata. Ez az ingyenes online fotószerkesztő rendelkezik minden olyan képességgel, amit elvárhatsz egy profi képszerkesztő programtól. Bár az Adobe Photoshop Express nem büszkélkedhet annyi eszközzel, mint néhány vetélytársa, minden képessége tökéletesen ki van csiszolva. Az egyetlen hátránya a feltöltött fájlméret és fájltípusok korlátozása, illetve a rétegek (layerek) támogatásának hiánya. Az Adobe Photoshop Express-t egyszerűen öröm használni, mindenképpen ajánlanám, hogy tégy vele egy próbát. A sokoldalú szolgáltatások és a professzionális szintű képszerkesztési lehetőségek segítségével kihozhatod a legjobbat a fotóidból. Könnyen kezelhető felhasználói felülete pedig még a kezdők számára is könnyűséget nyújt a szerkesztési folyamat során. Az Adobe Photoshop Express lehetővé teszi a fényerő, kontraszt, színek, és árnyalatok finomhangolását, valamint a vágást, forgatást és méretezést is. Emellett számos kreatív effektet, filtert és keretet is alkalmazhatsz a képeidre, hogy egyedi megjelenést érj el. A szoftver gyors és stabil működést biztosít, és könnyedén megoszthatod a szerkesztett fotóidat a közösségi média platformokon vagy az Adobe Creative Cloud-on keresztül. 

Ajánlom bármilyen szintű képszerkesztőnek, aki gyors és hatékony módon szeretné feljavítani és testre szabni a fotóit, az Adobe Photoshop Express kiváló választás.

5. BeFunky - All-in-one online képszerkesztő platform

www.befunky.com

  • Letisztult, könnyen kezelhető felület
  • Rengeteg effekt
  • A legtöbb funkció csak előfizetéssel elérhető
Befunky ingyenes online képszerkesztő program

A BeFunky ingyenes online képszerkesztő program vizuálisan ugyanolyan vonzó, mint amennyire könnyen használható. Nagyon egyszerű, tiszta és jól áttekinthető kezelői felülettel rendelkezik, így ideális választás lehet kezdő és középhaladó felhasználók számára. A BeFunky egy all-in-one online képszerkesztő platform, amely több száz teljesen testreszabható sablont, hatalmas eszköz könyvtárat és lenyűgöző design elemeket kínál a számodra. Egyetlen hátránya, hogy a legtöbb funkcióját csak előfizetés után fogod tudni elérni. Az előfizetés azonban számos extra lehetőséget nyújt, beleértve a reklámmentes felületet, további eszközöket és effekteket, valamint magasabb felbontású exportálási lehetőséget. A BeFunky intuitív kezelőfelülete és kiváló funkciói lehetővé teszik, hogy a képeidet gyorsan és könnyedén szerkesztheted, testre szabhasd és megoszthasd. 

Legyen szó egyszerű feljavításokról, szűrők alkalmazásáról vagy kreatív design létrehozásáról, a BeFunky minden szükséges eszközt biztosít a számodra. Ha szeretnél profi színvonalú képszerkesztést elérni, a BeFunky remek választás lehet számodra.

6. Taler - Képszerkesztő közösségi média platformokhoz

www.taler.app

  • Több száz testreszabható sablon
  • Ingyenes matricák, hangulatjelek és grafikák
  • Több mint 17 000 nagy felbontású, jogdíjmentes kép
Taler ingyenes online képszerkesztő program

A Taler a Shopify ingyenes online képszerkesztő programja, amelyet speciálisan közösségi média platformokhoz fejlesztettek ki. A Taler sablonjainak segítségével, könnyedén és gyorsan testreszabhatod az Instagram, Youtube, Linkedin, Twitter valamint a Facebook oldalaid közösségi sávjait, valamint rendkívül egyszerűen tudsz bannereket létrehozni a Shopify webshopod támogatása céljából. A Taler-hez minden héten új sablonok készülnek el és a fejlesztők tervezik további közösség média platformok támogatását is a közeljövőben. A Taler tökéletes választás lehet, ha az összes ismert közösségi média platformon egységes arculattal szeretnél megjelenni, illetve, ha gyorsan és egyszerűen akarsz bannereket létrehozni.

7. PicMonkey - Egyszerű és felhasználóbarát képszerkesztés

www.picmonkey.com

  • Gyors
  • Letisztult, egyszerű kezelhetőség
  • Az összes funkció eléréséhez fizetni kell
PicMonkey ingyenes online képszerkesztő program

A PicMonkey egy kiváló online képszerkesztő program, amely rendkívül könnyen használható. A felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan szerkeszthess képeket. A PicMonkey ingyenesen elérhető, és számos lenyűgöző funkciót kínál, amelyekkel lenyűgöző grafikákat és designokat hozhatsz létre. A programban széles választékban találhatók gyönyörű sablonok, eszközök és effektek, amelyek segítségével kiemelkedő eredményeket érhetsz el. Bár egyszerre csak egy fájlt tudsz feldolgozni, és néhány extra funkcióhoz előfizetés szükséges, a PicMonkey továbbra is egy remek választás az egyszerű és hatékony online képszerkesztéshez. A program kiváló minőségű eredményeket biztosít, és lehetőséget nyújt a képek testreszabására és javítására. Kreativitásod szabadon kibontakoztathatod a PicMonkey segítségével, és egyedülálló vizuális tartalmakat hozhatsz létre a saját stílusodban.

8. Google Photos - A Google letisztult fotószerkesztő alkalmazása

www.google.com/photos/about/

  • Egyszerű és ingyenes 
  • Limitált képességekkel rendelkezik
Google képek ingyenes online képszerkesztő program

A Google Fotók gyakorlatilag a Google letisztult fotószerkesztő alkalmazása, ami az elmúlt időszakban leváltotta a már jól ismert Picasa-t. A Google Fotók rendkívül egyszerű és intuitív felülettel rendelkező fotószerkesztő, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld, szerkeszd és filterezd a feltöltött fényképeidet. A Google Fotók korlátozott képszerkesztési lehetőségekkel rendelkezik, de biztosítja számodra az elvárható főbb funkciókat, mint például képszűrők, vágás, vörösszem-korrekció, automatikus kontraszt és színkorrekció. Emellett lehetőséged van animációk, fotóautomata stílusú fotóelrendezések, ünnepi effektusok és interaktív történetek készítésére is, ráadásul mindezt ingyen!

A Google Fotók egy nagyszerű fotószerkesztő alkalmazás, amelynek használatával könnyedén javíthatod és díszítheted a fényképeidet. Próbáld ki te is, és élvezd az ingyenes és egyszerű képszerkesztés élményét a Google Fotók segítségével!

9. GIMP - A legnagyobb tudású fotószerkesztő program

www.gimp.org

  • Fejlett szerkesztői eszközök
  • Platformok közötti támogatás
  • Tanulni kell a használatát
GIMP ingyenes online képszerkesztő program

A GIMP (GNU Image Manipulation Program) egy nyílt forráskódú fotószerkesztő program, amely teljesen ingyenes mindenki számára. Bár a GIMP nem indul böngészőből, képességei alapján jelenleg az egyik legjobb online képszerkesztő a piacon. Tele van olyan képjavító és fotóretusáló eszközökkel, amelyeket kizárólag prémium képszerkesztő programokban találhatsz meg. Az ingyenes képszerkesztőhöz rengeteg bővítmény áll rendelkezésedre, amelyeket nagyrészt a felhasználók készítettek, de a GIMP képes akár Photoshop bővítményeket is fogadni. Ha Photoshop-szintű tudást keresel, a GIMP ingyenes képszerkesztő lesz a választásod, ráadásul teljesen ingyenesen!

A GIMP rendelkezik számos fejlett funkcióval, amelyek lehetővé teszik a professzionális képszerkesztést. Különféle szerszámokkal, rétegekkel, maszkokkal és beállításokkal dolgozhatsz, hogy létrehozd és módosítsd a képeidet. Emellett támogatja a különböző képformátumokat és lehetőséget nyújt a képek exportálására és nyomtatására is. A GIMP sokoldalúsága és ingyenessége miatt népszerű választás a képszerkesztés terén.

Próbáld ki te is a GIMP-et, és fedezd fel annak gazdag eszközkészletét, amely segítségével kreativitásodat szabadon kifejezheted és profi minőségű képeket hozhatsz létre.

Bónusz:  AI-alapú képszerkesztők

Az AI-alapú képszerkesztők forradalmasítjáka képmanipulációt és a tervezési folyamatokat. Ezek az innovatív alkalmazások mesterséges intelligenciát alkalmaznak a képek elemzésére és automatikus szerkesztésére, hogy lenyűgöző eredményeket érhess el velük. Íme néhány ismert AI-alapú képszerkesztő, amire érdemes figyelened:

Canva Design AI 

A lista első helyezetje a Canva, melyben megtalálhatóak AI-alapú képszerkesztési funkciók is. Az AI segítségével  könnyedén létrehozhatsz professzionális minőségű dizájnokat, például logókat, posztereket, prezentációkat és még sok minden mást. A Canva Design AI automatikus szöveg-elhelyezést, képválasztást és színek javaslatát kínálja, hogy gyorsan és hatékonyan hozhass létre lenyűgöző vizuális tartalmakat.

Adobe Sensei

Az Adobe Sensei az Adobe vállalat mesterséges intelligencia és gépi tanulás platformja, amelyet számos alkalmazásban, például az Adobe Photoshopban és az Adobe Lightroomban használnak. A Sensei lehetővé teszi a képek automatikus kijavítását, tartalomkitöltést, színezést és más speciális szerkesztési funkciókat. Ez a technológia jelentősen felgyorsítja a képszerkesztési folyamatot és segíthet neked lenyűgöző eredményeket elérni.

Skylum Luminar AI 

A Skylum Luminar AI egy teljesen AI-alapú képszerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén szerkeszd a képeidet. Az alkalmazásban található AI-motor számos automatikus funkciót kínál, például a bőrtónus javítását, a tájképek optimalizálását, a portrék retusálását és még sok mást. Emellett a Luminar AI többféle előre definiált sablont és effektust is tartalmaz, amelyekkel könnyedén alkalmazhatod a kívánt stílust a képekre.

Az AI-alapú képszerkesztők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és könnyedén hozzáférjenek fejlett szerkesztési funkciókhoz és lenyűgöző eredményeket érjenek el. Az ilyen alkalmazások egyre népszerűbbek, mivel lehetővé teszik a kreatív folyamatok felgyorsítását és a profi minőségű képek létrehozását akár kezdő felhasználók számára is.

Összegzés

A fentiekből is láthatod, hogy az ingyenes online képszerkesztő programok komoly alternatívát kínálnak a hagyományos szoftverekkel szemben. Használhatod őket önfejlesztésre, a saját képeid, grafikáid szerkesztésére, vagy a saját weboldalad, blogod, közösségi média oldalad dizájnosabbá tételére. Ráadásul teljesen ingyen.

Remélem hasznos volt ez a blog bejegyzésem és sikerült segítséget adnom abban, hogy megtaláld a számodra legjobb ingyenes online képszerkesztő programot.

Bakos Szabolcs

A bejegyzés szerzője

Bakos Szabolcsnak hívnak. Keresőoptimalizálással és felhasználói élmény tervezéssel foglalkozom több mint 20 év tapasztalattal a hátam mögött.
Elérhetőségeim - Facebook, Twitter, LinkedIn vagy Email.

Gyakori kérdések


Melyik a legjobb online képszerkesztő program?

Az online képszerkesztő programok között számos kiváló lehetőség található, amelyek kielégítik a különféle felhasználói igényeket és preferenciákat. Néhány elismert online képszerkesztő közé tartozik az Adobe Photoshop Express, a Canva, a Pixlr, a GIMP, a Fotor és a PicMonkey. Mindegyiknek megvannak saját előnyei és korlátai, és a választás a személyes igényektől, a tervezési feladatoktól és a szoftver kezelési preferenciáktól függ. Fontos kipróbálni többet ezek közül, hogy megtaláld azokat, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek, és könnyedén kezelhetők számodra.

Létezik ingyenes képszerkesztő program magyar nyelven?

Igen, a Canva képszerkesztő elérhető magyar nyelven. A felhasználók a Canva webes felületén vagy a Canva mobilalkalmazásban beállíthatják a magyar nyelvet. A magyar nyelvű felület segítségével könnyedén navigálhatsz és használhatod a Canva szolgáltatásait magyarul.

Mi az online képszerkesztő programok legnagyobb előnye?

Az online képszerkesztő programok legnagyobb előnye, hogy a nagy részük teljesen ingyenesen is használható és a használatukhoz nem kell más csak egy webböngésző program.

Mennyire könnyű az online képszerkesztő programok használata?

Az online képszerkesztő programok nagy része az átlag ember számára készült, ezért rendkívül egyszerű és könnyű a használatuk.



További bejegyzések


Dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozatot
SEO BUDAPEST
Kapcsolat Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Facebook) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Twitter) Szabolcs Bakos - Szabadúszó UI/UX designer (Linkedin)
SEO BUDAPEST