Bakos Szabolcs UI/UX Designer portfóliója

Reszponzív weboldal készítés

Kiemelkedő minőségű reszponzív weboldal készítés több évtizednyi tapasztalattal Budapest szívéből.

Reszponzív weboldal készítés több mint 17 év tapasztalatával

A reszponzív weboldal tervezés komplex feladattá nőtte ki magát az elmúlt évek során. Nem mindegy hogy kire és mikor bízzuk a leendő weblapunk megtervezését.

A reszponzív webdesign technológiával elkészült weblapok, “figyelik” a felbontást, ezért tökéletesen jelennek meg a mobilokon, a tableteken, a laptopokon, a TV-ken és a számítógépek monitorjain is. A reszponzív webdesign legnagyobb előnye, hogy nincs szükség különálló weblapokat létrehozni multimédiás eszközönként, például mobilra és tabletra külön, hanem egyetlen weblap van, ami tökéletesen jelenik minden multimédiás eszközön amire optimalizálva lett.

Több ezer reszponzív webloldalt készítettem el, vagy terveztem meg arculati guide-ok, vagy saját online branding alapján, a szabályok maximális betartásával. Tisztában vagyok a weboldal készítéskor felmerülő problémákkal és az azokkal kapcsolatos megoldásokkal. Erős Brand érzékenységgel rendelkezem és tudom mik a lehetőségek. Nincsennek elhibázott tervezések, csak a színtiszta profizmus.

Kérj ajánlatot!

Reszponzív weboldal készítés

Profi reszponzív weboldalak készítése, tervezése több mint 17 év tapasztalatával!

Elégedett ügyfelek

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben konkrét webdesign projekttel szeretnél megkeresni, vagy szeretnél velem együttműködni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Dolgozzunk együtt egy sikeres projekten!