Sitebuilder szolgáltatás

Professzionális front-end fejlesztés, sitebuilder szolgáltatás, hibamentes HTML és CSS kódolás designerek és ügynökségek számára, akár 24 órán belül.

Front-end fejlesztés, sitebuilder szolgáltatás designereknek, ügynökségeknek

Valid HTML & CSS

W3C kompatibilis szemantikus kód több mint 15 év tapasztalat a front-end fejlesztés területén, precizitás, nagyfokú megbízhatóság. Sitebuilder szolgáltatás magasfokon!

Reszponzív kódolás

Ügyesen lekódolunk bármilyen reszponzív weblapot. Te küldöd a nézeteket, a Sitebuildereink pedig a kódot. Ennyire egyszerű!

Pontos határidők

Kizárólag csak olyan projektet vállalunk amit biztosan megcsinálunk. Nincsenek fellengzős ígértek, nincsenek bedőlt projektek.

Wordpress sablonkészítés

Teljeskörű Wordpress blog, Wordpress sablonkészítést vállalunk ügyfeleink számára. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Te rajzolsz, mi kódolunk!

100% hibamentes HTML & CSS sitebuild / front-end fejlesztés ügynökségek, szabadúszók és magánszemélyek számára, akár 24 órán belül, kiemelkedő minőségben.
Sitebuilder szolgáltatás
Kik vagytok?

Nagyvállalati múlttal rendelkező profi szakemberek vagyunk. Több mint 10 év tapasztalattal, több mint 100 sikeres projekttel, több mint 100 000 kódsorral a hátunk mögött.

Sitebuilder szolgáltatás
Kik fordulhatnak hozzátok?

Mindenki akinek szüksége van HTML és CSS kódolásra. Tipikusan designerek és ügynökségeknek szoktunk weblapokat, hírleveleket vágni.

Sitebuilder szolgáltatás
Milyen szolgáltatásokat nyújtotok?

Kiemelkedő minőségű sitebuilder szolgáltatásokat / front-end fejlesztés vállalunk. Megbízhatóan és gyorsan lekódoljuk és felvágjuk a grafikáidat, hagyományosan, vagy reszponzív technológiával.

Sitebuilder szolgáltatás
Mennyi kapacitásotok van?

Kapacitásunk limitált és egyszerre nem vállalunk sok munkát. Amennyiben van sitebuild munkád, vedd fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül jelentkezünk, hogy tudjuk-e vállalni a projektet.

Sitebuilder szolgáltatás
Mire van szükség a munka elkezdéséhez?

A munka elkezdéséhez PSD fájlra van szükség. Ha nem áll rendelkezésre, akkor png, vagy jpg fájl is megfelelő, de ezekben az esetekben az oldal lekódolása több időt vesz igénybe.

Sitebuilder szolgáltatás
Titoktartási szerződés megoldható?

Tiszteletben tartjuk ügyfeleink kéréseit, ezért igény esetén kizárólagos titoktartást vállalunk az elkészített munkákra.

Vedd fel a kapcsolatot velünk!

Amennyiben weblapot, hírlevelet kéne vágni, küld el a részleteket az alábbi űrlap kitöltésével és felvesszük Veled a kapcsolatot.
Személyes adatok
Kérlek add meg a teljes neved.
Kérlek add meg az email címed.
Projekt fájlok
Ha vannak a projekthez kapcsolódó file-jaid csomagold össze őket (zip) és itt tudod csatolni. (Maximum file méret 5 MB.)
Projekt adatok
Kérlek ismertesd a projekt legfontosabb részleteit.