Bakos Szabolcs UI/UX Designer portfóliója

Reszponzív webdesign

Reszponzív webdesign, mely mobilon, tableten és desktopon is tökéletesen jelenik meg. Ismerd meg a jövőt!

Reszponzív webdesign a jövő szolgálatában

A reszponzív webdesign egy viszonylag friss webes technológia. A reszponzív webdesign technológiával elkészült weblapok, "figyelik" a felbontást, ezért tökéletesen jelennek meg a mobilokon, a tableteken, a laptopokon, a TV-ken és a számítógépek monitorjain is.

Napjainkban a mobil technológiák ütemes fejlődésének köszönhetően, a mobilra optimalizált weblapok rohamosan terjednek, hiszen az emberek már nem csak a számítógépek előtt ülve böngészik a webet. Az okostelefonok és a tabletek napról napra, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Különböző képernyőméretek, különböző felbontások, melyeken a klasszikus weblapok nem mindig megfelelően jelennek meg. Ezt a problémát orvosolja a reszponzív webdesign.

A reszponzív webdesign legnagyobb előnye, hogy elég elkészíteni egy weblapot és az tökéletesen fog megjelenni minden multimédiás eszközön amire optimalizálva lett. A mobilokon és a tableteken felül szinte bármilyen digitális felületre optimalizálható a megjelenés. Ha konkrét példát szeretnél, akkor nézd meg ezt a weblapot az okostelefonodról, vagy a tabletedről.

Reszponzív webdesign

Sitebuilder szolgáltatás
Testreszabott design

Garantált nyugati stílusú megjelenés mely segít, hogy a riválisaid előtt légy egy lépéssel.

Sitebuilder szolgáltatás
Penge mobil és tablet optimalizáció

Kézzel végzett optimalizálás, mely segít hogy minden felbontásban tökéletes nézzen ki a reszponzív weblapod.

Sitebuilder szolgáltatás
Tűéles retina ikonok

Az ikonok és képek elkészülnek megnövelt felbontásban is, így a nagy felbontású mobileszközökön is tűélesen fog megjelenni a reszponzív weblapod.

Sitebuilder szolgáltatás
Nagyméretű felbontás

Egy opcionális lenyűgöző nézet, mely segítségével a reszponzív weblapod a nagy felbontású monitorokon is gyönyörűen fog megjelenni.

Kérj ajánlatot!

Reszponzív webdesign

Reszponzív webdesign tervezése és elkészítése több mint 17 év tapasztalattal!

Elégedett ügyfelek

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben konkrét webdesign projekttel szeretnél megkeresni, vagy szeretnél velem együttműködni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Dolgozzunk együtt egy sikeres projekten!