Bakos Szabolcs UI/UX Designer portfóliója

Profi céges weblap olcsón?

Rengeteg megkeresést kapok, amiben leírják profi weblapot szeretnének, büdzsé viszont nincs rá. Pedig gondolhatnák, hogy nem vagyok olcsó.

Kreatív cégek akik megtévesztik a leendő ügyfeleiket
Reszponzív Youtube videó
Profi céges weblap olcsón?
Szerző: Bakos Szabolcs
Biztos vagyok benne, a szakmában sokan találkoztak már ezzel az ügyféltípussal, akinek csilli-villi modern weblap kéne, de amikor az árról kéne tárgyalni, akkor büdzsé az nincs. De oldjuk már meg.

Nagyjából ez olyan mintha bemennék egy autószalonba ahol kiválasztanám az egyik Audit és a kasszánál mondanám, bocs de csak a Suzukira van pénzem, de gondolom nem baj, oldjuk már meg.

Legutoljára egy menő étterem tulajdonosa játszotta el velem ezt. Kellett volna neki trendi weblap, de a büdzsére valami nevetséges összegett mondott. Természetesen megígérte, ha jó lesz a site akkor majd ajánlani fog az ügyfeleinek. Amikor jeleztem neki, sajnos nem tudom vállalni, viszont szívesen kajálnék nála egy hónapig, pénzem sajnos nincs, viszont ha jó a kaja, akkor ajánlom majd a haveroknak, akkor meg csak hápogott. Sajnos sokan bevállalják a fentieket, amivel sokat ártanak a szakmának. A weblap nem lesz profi, mert a profik nem dolgoznak ingyen, az ügyfél pedig csak egyre idegesebb lesz.

Azt látja folyamatosan gagyit kap, pedig már a harmadik embert bízta meg. A végére már simán kifizette azt az árat, amit az elején kellett volna egy profinak, de még mindig nincs jó weblapja. Ebben a helyzetben vagy megállnak a tulajok és marad ami van még pár évig, ezzel egy rakás pénzt bukva, vagy pedig csináltatnak egy újat profival.

Itt is egy rakás pénz megy ki az ablakon, de nagy eséllyel visszahozza majd az befektetett összeget hosszú távon, hiszen egy jól működő weblap fog elkészülni. Persze ez önmagában még nem garancia a sikerre, de sokat dobhat az esélyeken.

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben konkrét webdesign projekttel szeretnél megkeresni, vagy szeretnél velem együttműködni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Dolgozzunk együtt egy sikeres projekten!